Jurnal de Digital Print & Sign si Gifts Show, cu Marius Buiculescu, Atip Design
Miercuri, 22 Septembrie 2010

MARIUS BUICULESCU, Atip Design, intr-un interviu Gifts Show TV

 (AdPlayers, Iulian Toma)

100 de vizitatori au vizitat in prima zi de targ firma de obiecte promotionale Atip Design, potrivit managerului companiei, Marius Buiculescu, care spune ca asteapta cu interes si primul seminar din Romania pe o tema exclusiva despre promotionale sustinut de seful asociatiei europene a companiilor de promotionale, o personalitate relevanta a industriei (23 septembrie).

„La ora 11.00, targul a fost deschis oficial de insusi primarul Sorin Oprescu, extrem de punctual. Am avut ocazia sa vorbesc cu primarul si sa-i ofer chiar un cadou promotional cu talc. Datorita manifestatiilor sindicale din P-ta Victoriei, majoritatea expozantilor am fost ingrijorati ca nu vom avea vizitatori. N-a fost asa. Am avut vizitatori de calitate. Pentru prima zi de targ, a fost foarte bine. Ne-a ajutat si vremea frumoasa”, a afirmat managerul Atip Design.

Potrivit directorului companiei, pavilionul central de la Romexpo s-a transformat intr-un mall de cadouri promotionale. „Am avut vizitatori advertiseri care mi-au declarat ca i-am inspirat cu cateva idei bune. Sansa de a vedea si atinge obiectele, sansa de a discuta direct cu expozantii toate detaliile, se transforma in oportunitati reale pentru viitoarele actiuni de marketing. Dialogul purtat la expozitie cu vizitatorii ne ajuta pe noi expozantii sa testam un prim impact uman fata de produsele noi. Acelasi dialog ajuta vizitatorii sa-si improspateze optiunile”.

Mai mult in Gifts Show


PUBLICITATE: