Imager “umfla” campania Savana
Joi, 14 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Dupa lansarea campaniei de imagine integrate pentru compania producatoare de vopsele, agentia de publicitate deruleaza acum o noua campanie, pentru vopseaua Savana - cel mai important brand al companiei. Campania ruleaza deja pe mai multe statii TV si are doua executii – “Trafaletele” si “Bungee Jumping”.

“Savana e un brand special pentru Imager. Vrem sa facem din acesta cel mai cunoscut si mai vandut brand din categorie”, spune Andreea Bonis, Account Manager la Imager.

Imager “umfla” campania Savana Imager “umfla” campania Savana

"Trafalete", Savana ,  Imager

Campania Savana va fi comunicata si in print. Pe langa acestea, Imager pregateste si o declinare in below the line a noilor sale campanii din care prima ocazie folosita va fi targul Expoconstruct din luna mai. “Ne-au placut ideile celor de la Imager pentru ca au comunicat puterea de acoperire a vopselei Savana intr-un mod memorabil, speram noi”, explica Marga Alexe, Director de Marketing, Guzu Chim.

Imager “umfla” campania Savana

"Bungee Jumping", Savana, Imager

“Cei de la Tandem Film cu care am filmat spoturile au fost niste eroi. In mai putin de 16 ore am filmat doua spoturi” spune Traian Panghe, Director de Creatie, Imager. Pentru actiunea spotului Bungee Jumping, Stefan Oancea - cascadorul din film - “Pirelli”, a trebui sa sara de vreo 15 ori de pe terasa unui bloc de 5 etaje, au declarat reprezentantii agentiei.

Tot ei mai spun si ca, dupa primele 5 salturi ale lui Pirelli, un politist care se tot plimba prin zona de filmare de pe langa Piata Galati, a venit sa intrebe daca se face vreun film cu Van Damme, celebrul actor fiind in acele zile la Bucuresti. “Am ras si i-am zis ca filmam o reclama la o vopsea. A parut cam dezorientat, n-a prea facut legatura… Sper sa vada acum spoturile si poate intelege”, spune directorul de creatie Imager.

Cele doua spoturi cu durata de 20 de secunde fiecare au fost regizate de Jeremy Lynch, iar directorul de imagine a fost Tudor Lucaciu.

Echipa care a participat la realizarea campaniei Savana a fost formata din Marga Alexe – Director de Marketing Guzu Chim si Andreea Bonis – Account Manager, Traian Panghe – Creative Director, Marius Davidoni – Senior Art Director, Valeriu Galani - Senior Media Planner, din partea agentiei Imager.

PUBLICITATE: