Hub-ul de entertainment on the go Trubadu.ro lanseaza Random, in parteneriat cu Unirea si BCR
Miercuri, 17 Aprilie 2019

Credit: Trubadu.ro

Experienta LIVE unica in Romania, sub forma unui joc, Random este o combinatie de quiz-uri de cultura generala, logica, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipa si jocuri in duel.

AdPlayers. Info

Trubaduro, hub de entertainment on the go, lanseaza pe 18 aprilie, la Unirea Shopping Center, o experienta LIVE unica in Romania, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinatie de quiz-uri de cultura generala, logica, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipa si jocuri in duel.

„Ne-am dorit sa cream un joc prin care sa ascutim spiritul competitiv, iar participantii sa-si poata cunoaste mai bine prieteni, familia, colegii de birou, intr-un mod distractiv. Random inseamna o ora si jumatate de joc care imbina abilitati de logica, lucru in echipa si strategie. Pe 18 aprilie, in exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, in inima Bucurestiului, Random – jocul jocurilor este gata sa inceapa si promite entertainment 100%. ” – a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Regulile jocului:

Fiecare editie provoaca maxim 60 de participanti, impartiti in 10 echipe,  la peste o ora jumatate de joc si distractie. Ca totul sa fie cat mai random, exista o aplicatie mobila dedicata jocului prin care fiecare echipa poate contoriza puncte, poate raspunde la intrebari si poate, la randul sau, sa provoace la duel o alta echipa.

Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecarei editii o echipa va fi declarata castigatoare, titlu ce-i va aduce si un premiu care va fi anuntat pentru fiecare editie in parte. Jocul, intrebarile si probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distractia echipelor noi dar si a celor ce revin la Random.

Primele doua jocuri vor avea lor in zilele de joi (18 aprilie si 25 aprilie), urmand ca datele viitoare exacte sa fie anuntate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook & Instagram.

Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele editii sunt asigurate de crama-boutique Alira.  Avanpremiera lansarii a avut loc pe 11 aprilie, cu sustinerea BCR LEASING, Alira, dar si Pepsi si Doritos.

Trubaduro – hub de entertainment on the go a aparut in August 2017 din nevoia de divertisment a orasului. Pana in prezent in portofoliul Trubaduro exista jocul 100% interactiv Dinner with Murder ce se joaca in continuare la Distrikt 42, comedia Incident la Granita ce se joaca in coproductie cu Teatrul de Arta Bucuresti si, evenimentele corporate – teambuilding create special pentru companii.

Site: www.trubadu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/TrubaduroRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/trubadu.ro/

Magazinul Unirea Shopping Center, centrul comercial care detine doua centre comerciale – in Bucuresti si in Brasov – reprezinta unul dintre primele mall-uri din Romania, renumite pentru pozitionarea lor si pentru facilitatile oferite clientilor si investitorilor.

Unirea Shopping Center este intr-o continua evolutie oferind, chiar in centrul orasului, magazine de top in Fashion si Beauty, Bijuterii, IT&C, Accesorii si Decoratiuni, dar si servicii de optica, supermarket si multe altele.

Etajul 4 al centrului comercial Unirea Shopping Center este reprezentat de zona de relaxare. O selectie de restaurante formeaza aria de Food Court, in timp ce zona Lasermax promite distractie pentru toate varstele. Magazinul Unirea Shoping Center beneficiaza de propria parcare etajata pe 6 nivele, iar caile de acces de la metroul „Piata Unirii“ sunt situate exact in interiorul magazinului, acest lucru facilitand fluxul constant al clientilor.


PUBLICITATE: