Editia speciala Vodafone McLaren Mercedes, din februarie, în România
Joi, 18 Ianuarie 2007

Editia speciala Vodafone McLaren Mercedes, din februarie, în România

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

"Cele trei modele vor fi disponibile pe piata începând din 16 ianuarie 2007, în câteva tari în care Vodafone desfasoara operatiuni (de exemplu în Spania) si ulterior întreaga gama sau o parte dintre modelele lansate vor fi disponibile si în alte tari, în functie de nevoile existente pe pietele locale”, a spus Liliana Solomon (foto), CEO Vodafone Romania.

„În Romania, aceste telefoane vor fi introduse gradual, începand cu luna februarie”, a mai adaugat executivul Vodafone Romania.

Grupul Vodafone a anuntat lansarea unei editii speciale exclusive de telefoane mobile Vodafone McLaren Mercedes, pentru a sustine prezentarea oficiala a noii echipe de Formula 1 si acordul de parteneriat, în calitate de “title sponsor” si Partener Oficial de Comunicatii Mobile al echipei Vodafone McLaren Mercedes, începand cu luna ianuarie 2007.

Liliana Solomon spune ca, în virtutea acestui parteneriat, toti clientii Vodafone, inclusiv cei din Romania, vor beneficia de continut multimedia bogat în Vodafone Live!, direct pe telefonul mobil.

Prezentarea în premiera a echipei Vodafone McLaren Mercedes, a avut loc pe data de 15 ianuarie 2007, în cadrul unui eveniment desfasurat la Valencia, în prezenta a peste 150.000 de spectatori.

Ca urmare a parteneriatului Vodafone McLaren Mercedes, clientii Vodafone din Romania au avut posibilitatea sa urmareasca în ziua lansarii, gratuit, evenimentul de prezentare oficiala a noii echipe de Formula 1 direct pe mobil, prin serviciul Vodafone live!.


PUBLICITATE: