Cea mai buna retea de date mobile din Romania: Vodafone
Marti, 23 Aprilie 2019

 

Credit: Vodafone Romania

Vodafone Romania este certificata drept cea mai buna retea de date mobile din Romania, potrivit testelor realizate in martie 2019 de catre compania independenta de testare a retelelor de comunicatii P3 communications GmbH din Germania.

AdPlayers. info

Vodafone Romania este certificata drept cea mai buna retea de date mobile din Romania, potrivit testelor realizate in martie 2019 de catre compania independenta de testare a retelelor de comunicatii P3 communications GmbH din Germania, anunta reprezentantii de relatii publice.

Potrivit cercetarii, campania de masuratori s-a desfasurat in perioada 8-25 martie 2019, pe tot teritoriul Romaniei, pe un traseu aleator ales de catre auditorul P3 communications. Masuratorile au acoperit o distanta rutiera totala de 7000 km si un procent de 23% din populatia Romaniei.

68% dintre masuratori au fost efectuate in localitati urbane si rurale, in timp ce 32% au fost efectuate pe drumurile rutiere. In urma acestora, Vodafone Romania a inregistrat cel mai mare punctaj pentru calitatea si performanta serviciilor sale de date mobile. Comparativ cu campania de certificare P3 anterioara, din luna decembrie 2017, Vodafone Romania si-a imbunatatit calitatea si performanta serviciilor de date si voce mobila, cu precadere in ceea ce priveste serviciile de date mobile. 

„Certificarea Best Mobile Network for Data pe care tocmai am obtinut-o este inca o dovada a investitiilor constante pe care Vodafone Romania le face in calitatea serviciilor sale si, totodata, ne ofera sansa sa rasplatim din nou increderea clientilor  nostri printr-o experienta de consumator unica pe piata. Suntem mandri ca eforturile inginerilor nostri reafirma statutul nostru de lider in ceea ce priveste reteaua de date mobile, intr-o piata unde tendinta de consum al datelor mobile este in continua crestere”, a afirmat Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat pe traseul ce a inclus Timisoara, Chisineu-Cris, Salonta, Sacuieni, Carei, Seini, Baia Mare, Somcuta Mare, Cluj, Turda, Ludus, Iernut, Targu Mures, Reghin, Vatra Dornei, Gura Humorului, Salcea, Botosani, Flamanzi, Podu Iloaiei, Iasi, Sabaoani, Bacau, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Ianca, Macin, Tulcea, Babadag, Constanta, Fetesti, Bucuresti, Corbii Mari, Slatina, Dragasani, Ramnicu Valcea, Calimanesti, Sibiu, precum si pe drumurile rutiere dintre acestea. 

Metodologia testarii, precum si traseele si localitatile au fost selectate independent si aleatoriu de catre P3 communications, fara a le comunica in prealabil operatorilor de telefonie mobila, pentru a asigura obiectivitatea si acuratetea rezultatelor finale si pentru a reflecta experienta reala a consumatorilor romani.

Metodologia de testare este actualizata anual de catre P3 communications, pentru a reflecta asteptarile tot mai mari ale clientilor si disponibilitatea celor mai noi tehnologii mobile din tara respectiva, precum si pentru a testa potentialul maxim al retelelor mobile.  Aceasta este cea de-a cincea certificare anuala consecutiva oferita companiei Vodafone Romania de catre P3 communications, in urma masuratorilor performantei retelei. Noul certificat este disponibil pe http://p3-networkanalytics.com/.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2018, Vodafone Group avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Mai multe detalii despre companie pe pagina Vodafone,  www.vodafone.com.

Mai mult in PR, Research, Cercetare


PUBLICITATE: