Birra Moretti® se alatura festivalului Electric Castle cu EC_Special 2021
Vineri, 30 Iulie 2021

 

Credit. Heineken Romania

,,Acest parteneriat ne ofera oportunitatea de a aduce la viata aceasta bucurie pentru consumatorii din Romania, aducandu-le o mica parte din Italia, ca parte a experientei unice pe care Electric Castle o ofera. Speram ca veti fi acolo si ne veti vizita, pur si simplu pentru a va relaxa si pentru a va bucura de viata...in stilul autentic italian!” Sharon Annette, Director de Marketing in cadrul HEINEKEN Romania.

AdPlayers. info

Anul acesta, Birra Moretti® se alatura festivalului Electric Castle, la editia speciala EC_Special, ca unul dintre Sponsorii Principali, anunta producatorul. Este prima data cand brand-ul, care a fost lansat in Romania in 2020, leaga un parteneriat cu festivalul. Potrivit companiei, initiativa face parte din misiunea sa de a aduce in Romania bucuria autentica italiana pentru placerile simple ale vietii.

”Suntem foarte incantati sa fim parte din povestea Electric Castle in acest an. Birra Moretti® incurajeaza oamenii sa se bucure de micile placeri ale vietii: mancare gustoasa, bere savuroasa si companie placuta”. a spus Sharon Annette, Director de Marketing in cadrul HEINEKEN Romania. ,,Acest parteneriat ne ofera oportunitatea de a aduce la viata aceasta bucurie pentru consumatorii din Romania, aducandu-le o mica parte din Italia, ca parte a experientei unice pe care Electric Castle o ofera. Speram ca veti fi acolo si ne veti vizita, pur si simplu pentru a va relaxa si pentru a va bucura de viata...in stilul autentic italian!”.

Lansat pe piata locala anul trecut, Birra Moretti® ofera consumatorilor calitate premium si o experienta unica – provocarea de a descoperi stilul de viata autentic italian, pentru care micile placeri ale vietii sunt esentiale: mancare gustoasa, bere savuroasa si companie placuta. In 2021, brandul si-a extins oferta prin lansarea variantei fara alcool - Birra Moretti® 0.0.

Potrivit organizatorilor Electric Castle, editia din acest an este adaptata contextului actual si se va desfasura pe durata a 10 zile, in mai multe locatii si cu mai multe spectacole. In perioada 6 -15 august, in centrul orasului Cluj-Napoca si in legendara Bontida, participantii se vor bucura de atmosfera de festival, in cele 30 de locatii, si ascultand peste 400 de spectacole de muzica live, DJs si activari new media.

Mai mult in Eveniment, Entertainment, Parteneriate

 


PUBLICITATE: