Statistici de marketing ingrijoratoare. Doar 12% din firmele romanesti si-au facut publicitate online
Potrivit reprezentantilor agentiei de marketing Perceptum, mai putin de jumatate dintre IMM-urile din Romania (42%) au o pagina de Internet, o cifra ingrijoratoare in privinta utilizarii celei mai eficiente metode de promovare a afacerii de catre antreprenorii romani.
Cu afaceri de 169 mln. EUR, gigantul in evenimente de packaging Easyfairs a achizitionat Pentawards
 Achizitia este motivata de completarea portofoliul global de evenimente de packaging al companiei 
Doar 1 din 4 din companii profitabile au sustinut sectorul non-profit prin facilitatea fiscala 20%
  Doar 1 din 4 din companii profitabile au sustinut sectorul non-profit folosind „facilitatea fiscala 20%”, au aratat Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, EY Romania si Asociatia pentru Relatii Comunitare in cadrul conferintei organizate astazi, 9 noiembrie, pe baza unor cifre oferite in exclusivitate de ANAF.
Dinti sanatosi cu bani in rate. Marketing medical cu 100.000 de euro operat de medicul Razvan Circo.
 Uitati de rate la televizoare. Puteti fi mai bucurosi daca veti zambi mai frumos cu bani in rate. Asta face, fara sa fie specialist in marketing, Razvan Circo - medic dentist specializat in parodontologie si implantologie, Circo Dentistry Center.  Si, la cate a facut cu bani putini, nu te-ai mira sa-si deschida si agentie specializata in marketing medical. 
Fost sef FBI vine la Bucuresti pentru Siguranta Organizationala, Cibernetica si Internationala
  Jim Harris fost sef al sectiunii Contraterorism si al Departamentului de Operatiuni Internet al FBI si Senior ofiter de legatura la Departamentul de Securitate Interna pentru Divizia Cyber a FBI vine la Bucuresti la „Mind Over Technology”, Congres de Siguranta Organizationala, Cibernetica si Internationala care va avea loc miercuri, 26 octombrie, la World Trade Center / Pullman Bucharest,  la initiativa  Zivac...
 Comunica "full services" auto de 30 mln. euro pe an. Alina Melescanu, Marketing & PR Manager la New Kopel Group
  „Romanul isi spala masina periodic, o parfumeaza, isi face poze cu ea (zambeste). Asa se explica de ce piata de leasing operational din Romania se afla la un nivel scazut in comparatie cu pietele vest europene. Asta insemna 19% din totalul de masini noi inregistrate intr-un an comparativ cu 30% , chiar 75%, cat reprezinta piata in tarile vest europene.  Insa, potentialul in Romania exista si este mare”, afirma in...
Ordin si reguli noi de transparenta in accesarea fondurilor europene
 Potrivit MFE, noul ordin semnat de Cristian Ghinea inlocuieste vechile clauze, care permiteau secretizari abuzive
Ghinea a semnat pe 59 mln. EUR in instrumente financiare pentru IMM-uri
 Instrumentele financiare din cadrul Programului Operational Competitivitate (POC), in valoare de 59,3 milioane euro, raspund nevoii de finantare a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) care se confrunta cu un risc crescut de creditare atunci cand apeleaza la credite bancare.
Vinde solutii de ambalare de 3.5 mln. EUR pe an. Pentapac aduce la Pack Show cele mai noi sisteme solicitate in industria alimentara
 Cu vanzari de solutii de packaging de 3,5  Milioane de euro pe an, Pentapac vine la targul Pack Show cu cele mai noi masini si tehnologii cautate de clienti, a afirmat pentru adplayers Mihai Tilinca, managerul companiei.
 McCann Worldgroup Singapore a lansat un nou tip de agentie integrata: McCann si MRM // McCann.
Noua structura a agentiei integrate reuneste capabilitatile McCann si MRM // McCann si va fi condusa de catre Nick Handel, noul CEO al McCann Worldgroup Singapore.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »