The Practice īsi prezinta echipa, cu experienta comuna de la Ogilvy PR
Sambata, 25 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma )

The Practice, agentia de relatii publice din grupul Leo Burnett condusa de Gabriela Lungu anunta primele resurse de PR ale companiei. Gabriela Lungu  - Managing Partner, Stefania Stavrositu - Senior Consultant, Alina Mincan – Consultant, Marta Togan - Junior Consultant au ca experienta de lucru comuna Ogilvy PR – companie īn care sefa de astazi a agentiei The Practice  a ocupat pozitia de Managing Director.

The Practice īsi prezinta echipa, cu experienta comuna de la Ogilvy PRGabriela Lungu (30 ani), Managing Partner The Practice a fost Managing Director al Ogilvy PR Worlwide, agentie pe care a condus-o timp de 4 ani.

Lungu spune ca are o expertiza complexa de peste 10 ani īn comunicare, abordānd rānd pe rānd domenii ca jurnalismul, creatia publicitara si consultanta de relatii publice si acumulānd experienta īn diverse industrii ca FMCG, tehnologie, financiar, sanatate. Gabriela Lungu vorbeste fluent engleza si franceza, este absolventa de jurnalism si are o diploma internationala īn Management Strategic la University of Cambridge.

The Practice īsi prezinta echipa, cu experienta comuna de la Ogilvy PRStefania Stavrositu (foto), 26 ani, s-a alaturat si ea echipei The Practice – powered by Leo Burnett, ocupānd pozitia de Senior Consultant. Potrivit agentiei, alaturi de proiectele de corporate PR si consumer PR, activitatea sa se va concentra si pe componenta de new business.

Stavrositu vorbeste fluent engleza si spaniola si spune ca are o experienta de peste sapte ani īn domeniul relatiilor publice, ocupānd anterior pozitia de Account Director al Ogilvy PR, unde a lucrat pentru clienti ca MOL Romānia, Colgate-Palmolive, Globe Trade Centre, Energy Holding sau Friesland.

The Practice īsi prezinta echipa, cu experienta comuna de la Ogilvy PRAlina Mincan (foto), 25 ani face parte din echipa The Practice pe pozitia de Consultant. Conform reprezentantilor agentiei, experienta ei īn domeniul relatiilor publice s-a consolidat lucrānd ca Account Manager pentru agentia Ogilvy PR, unde a coordonat printre altele si conturile Carpatcement si Milli/Friesland Foods.

Absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limbi Straine – Specializarea Limbi Moderne Aplicate, dupa cum afirma agentia, Mincan si-a finalizat studiile īn domeniu īn Marea Britanie, īn cadrul Liverpool Hope University College si vorbeste fluent engleza si franceza.

The Practice īsi prezinta echipa, cu experienta comuna de la Ogilvy PRMarta Togan (foto), 25ani, s-a alaturat ca Junior Consultant echipei de relatii publice. Ea a mai fost Senior Account Executive la Ogilvy PR, dupa ce spune ca a lucrat un an īn publicitate, la Y&R/Team Advertising.

Togan mai afirma ca a acumulat experienta īn principal īn real estate, fiind responsabila de īntreaga activitate pentru  GTC Romānia, numarānd 3 proiecte – 2 rezidentiale si unul de birouri. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism, continuāndu-si specializarea īn relatii publice īn cadrul University of Westminster (Londra, Marea Britanie), obtinānd Master of Arts in Public Communication and Public Relations. Vorbeste fluent engleza si franceza.


PUBLICITATE: