The AdStore câstiga client de 25Mil EUR
TV
Luni, 12 Martie 2007

The AdStore câstiga client de 25Mil EUR

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

The Ad Store va demara campania de imagine la nivel local si national al grupului de firme Gold & Platin.  Înfiintat în 1993 în Iasi grupul de firme cuprinde în portofoliu 13 companii care activeaza în domeniul financiar (investitii, broker de asigurare – reasigurare, leasing) si în domeniul distributiei de autovehicule si a avut anul trecut o cifra de afaceri de 25 de milioane Euro.

Potrivit oficialilor The Ad Store, agentia de publicitate a demarat deja pregatirea aceastei campanii promotionale, care se va desfasura în Bucuresti si va fi vizibila în mass-media începând cu luna martie.

Remus Frunza (foto), Managing Director la The AdStore spune ca agentia de publicitate are obiectivul de a construi pentru Gold & Platin Group o imagine solida, viabila, care sa-i puna în avantaj în fata competitorilor si, în acelasi timp, sa valideze excelenta în servicii, adauga reprezentantii agentiei.

Potrivit agentiei, primul pas în colaborarea cu The Ad Store va fi realizarea unei campanii de brand-awareness, menita sa comunice si sa consolideze valorile brandului pe piata româneasca de autovehicule, campanie care se va desfasura pe parcursul întregului an sub sloganul „Cine n-are Tata, sa-si cumpere!”. Campania pentru gama Pick-up va debuta în luna martie si va fi prezenta în presa, radio si outdoor.

Parte a grupului Gold & Platin, Gold & Platin Leasing va promova alaturi de The Ad Store un produs relativ nou pe piata româneasca, leasingul operational full-service, conform agentiei, o solutie simpla, moderna si accesibila, leasingul operational oferit de grupul de firme Gold & Platin asigura finantarea flotelor auto în schimbul unei rate lunare fixe, integral deductibile, avans 0% si o gama completa de servicii asociate.

AdPlayersFile

Dealer autorizat General Motors (Opel si Chevrolet), Yamaha, Daihatsu, Ziebart si TVS, Gold & Platin Group si-a îmbogatit oferta prin adaugarea de servicii conexe: activitati autorizate de întretinere, reparatii auto si furnizarea de piese originale pentru autovehiculele distribuite. De 14 ani pe piata româneasca, grupul de companii Gold & Platin Group a avut anul trecut o cifra de afaceri de 25 de milioane de Euro.

Gold & Platin Group a devenit unic importator TATA pentru România si Europa de Sud-Est. Tata Motors Limited, cea mai mare companie auto din India si aflata pe locul 5 mondial în categoria de vehicule comerciale medii si grele a intrat în protofoliul grupului de firme Gold & Platin în a doua jumatate a anului 2006.


PUBLICITATE: