Rachad El Jisr vrea 1 Milion EUR de la Rockmedia
Miercuri, 14 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Rachad El Jisr are asteptari de 1 Milion EUR de la Rockmedia, a afirmat pentru AdPlayers oficialul si fondatorul companiei. El Jisr este nimeni altul decat cel care a lansat iMedia (www.eva.ro, www.cinemagia.ro, www.automarket.ro) in anul 2000, cumparata la sfarsitul anului 2007 de fondul de investiti NCH.

„Rockmedia este, in primul rand, un Start up”, apreciaza insusi antreprenorul. „Am inceput in 2008 sa formam echipa si sa dezvoltam proiecte, iar lansari propriu-zis, am avut din toamna 2008, incepand cu  afloo.ro”, afirma Rachad El Jisr. „Modelul de business presupune ca peste 50% din venituri vin din afara zonei de publicitate. Per ansamblu ne asteptam ca proiectele Rockmedia sa aduca venituri de aproximativ 1 milion euro  in 2009.”

In 2009, compania are un plan destul de ambitios, susutine fondatorul companiei Rockmedia, plan care include social networking, continut de specialitate, video, servicii si eCommerce: „Chiar in urmatoarele  doua luni veti putea asista la inca trei lansari de proiecte marca Rockmedia”, conchide executivul, fara sa dezvaluie titlurile interactive pe care le va dezvolta.

PUBLICITATE: