Promotia Glade a dat Mini One-ul
Luni, 29 Ianuarie 2007
Promotia Glade a dat Mini One-ul

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

"Este foarte interesant ca la aceasta promotie avem multi câstigatori din rândul barbatilor, ceea ce este o surpriza foarte placuta pentru noi”, a declarat Veronica Mircea (foto, dreapta), Marketing Manager la Johnson Wax România, referindu-se la câstigatorii celei mai recente promotii Glade.

„Ne demonstreaza ca produsele Glade sunt apreciate atât de femei cât si de barbati, lucru care ne bucura. Iata ca nu numai femeile sunt dornice sa aiba un o aer placut în locuinta, dar în aceeasi masura acest lucru îi preocupa si pe barbati", a adaugat oficialul de marketing Johnson Wax România.

Johnson Wax a decernat joi, 25 ianuarie 2007, marele premiu al promotiei “Alegi ce-i mai bun, câstigi ce-i mai bun” – un autoturism Mini One Seven, anunta oficialii de comunicare ai companiei, de la Foote, Cone & Belding (FCB) Bucharest.

Promotia s-a desfasurat în perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2006, iar câstigatorul marelui premiu este Geaman Cristinel din Sfântu Gheorghe (21 de ani), care a participat la promotie cu un singur cod, cumparând un produs Glade minigel.

Reprezentantii FCB spun ca alti 53 de câstigatori îsi vor primi premiile constând în 3 excursii pentru 2 persoane si 50 de telefoane mobile Nokia 7360. În plus, câstigatorii celor 3 excursii îsi vor putea alege singuri destinatia dorita.

Lista câstigatorilor de la extragerea din 10 ianuarie 2007 a fost publicata în ziarul Libertatea din data de luni, 22 ianuarie. Potrivit agentiei de publicitate, pentru a putea fi validati si intra în posesia premiilor, câstigatorii trebuie sa prezinte produsul Glade cu eticheta promotionala nedezlipita de pe produs.

Conform reprezentantilor agentiei, pentru orice produs marca Glade cumparat (aerosol, gel, minigel, aparat electric, microspray), participantii la promotia de la Johnson Wax au razuit eticheta promotionala de pe produs, au trimis codul prin SMS la numarul 1877 împreuna cu numele lor si au avut sansa de a câstiga unul din premiile puse în concurs.

Market AdPlayersFile

Una dintre cele mai mari companii multinationale care produce si comercializeaza în România marci de produse de întretinere a locuintei, compania Johnson Wax are în portofoliu de marci nume cum sunt Glade, Oust, Pronto, Raid, Baygon, Autan, OFF!, Glade, Anitra, Mr. Muscolo.

Cu filiale în 70 de tari din America, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa si Australia, Johnson Wax are aproximativ 12.000 de angajati si comercializeaza produsele în peste 10 tari. Cifra de afaceri anuala a companiei la nivel international este de peste 5 miliarde USD.


PUBLICITATE: