Promotia Glade a dat Mini One-ul
Luni, 29 Ianuarie 2007
Promotia Glade a dat Mini One-ul

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

"Este foarte interesant ca la aceasta promotie avem multi cāstigatori din rāndul barbatilor, ceea ce este o surpriza foarte placuta pentru noi”, a declarat Veronica Mircea (foto, dreapta), Marketing Manager la Johnson Wax Romānia, referindu-se la cāstigatorii celei mai recente promotii Glade.

„Ne demonstreaza ca produsele Glade sunt apreciate atāt de femei cāt si de barbati, lucru care ne bucura. Iata ca nu numai femeile sunt dornice sa aiba un o aer placut īn locuinta, dar īn aceeasi masura acest lucru īi preocupa si pe barbati", a adaugat oficialul de marketing Johnson Wax Romānia.

Johnson Wax a decernat joi, 25 ianuarie 2007, marele premiu al promotiei “Alegi ce-i mai bun, cāstigi ce-i mai bun” – un autoturism Mini One Seven, anunta oficialii de comunicare ai companiei, de la Foote, Cone & Belding (FCB) Bucharest.

Promotia s-a desfasurat īn perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2006, iar cāstigatorul marelui premiu este Geaman Cristinel din Sfāntu Gheorghe (21 de ani), care a participat la promotie cu un singur cod, cumparānd un produs Glade minigel.

Reprezentantii FCB spun ca alti 53 de cāstigatori īsi vor primi premiile constānd īn 3 excursii pentru 2 persoane si 50 de telefoane mobile Nokia 7360. Īn plus, cāstigatorii celor 3 excursii īsi vor putea alege singuri destinatia dorita.

Lista cāstigatorilor de la extragerea din 10 ianuarie 2007 a fost publicata īn ziarul Libertatea din data de luni, 22 ianuarie. Potrivit agentiei de publicitate, pentru a putea fi validati si intra īn posesia premiilor, cāstigatorii trebuie sa prezinte produsul Glade cu eticheta promotionala nedezlipita de pe produs.

Conform reprezentantilor agentiei, pentru orice produs marca Glade cumparat (aerosol, gel, minigel, aparat electric, microspray), participantii la promotia de la Johnson Wax au razuit eticheta promotionala de pe produs, au trimis codul prin SMS la numarul 1877 īmpreuna cu numele lor si au avut sansa de a cāstiga unul din premiile puse īn concurs.

Market AdPlayersFile

Una dintre cele mai mari companii multinationale care produce si comercializeaza īn Romānia marci de produse de īntretinere a locuintei, compania Johnson Wax are īn portofoliu de marci nume cum sunt Glade, Oust, Pronto, Raid, Baygon, Autan, OFF!, Glade, Anitra, Mr. Muscolo.

Cu filiale īn 70 de tari din America, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa si Australia, Johnson Wax are aproximativ 12.000 de angajati si comercializeaza produsele īn peste 10 tari. Cifra de afaceri anuala a companiei la nivel international este de peste 5 miliarde USD.


PUBLICITATE: