Prima agentie de Social Media ataca piata de PR. Republika se extinde in Relatii Publice
Miercuri, 24 Septembrie 2014
 
foto: Eveniment Club Cine Grand, organizat sub umbrela noii divizii de PR de la Republika, condusa de Zenovia Grama (foto mijloc).

adplayers. Iulian Toma

Republika Interactive, companie care in urma cu 6 ani se lansa ca prima agentie de Social Media de la noi, isi extinde aria de lucru cu o divizie de relatii publice si comunicare, potrivit unor surse adplayers din piata. Desi neanuntata public, adplayers a descoperit deja un eveniment Club Cine Grand organizat de noua divizie de PR de la Republika

Contactati de catre adplayers, Justin Kadima, fondatorul agentiei Republika, si Stefania Kadima, managing partner, nu au confirmat, dar nici nu au infirmat noua directie de servicii a companiei.

Din informatiile adplayers, divizia de PR de la Republika va fi condusa de Zenovia Grama, cu 10 ani de experienta in relatii publice si comunicare, din care aproape patru in echipa Rogalski - Grigoriu (actuala Rogaski Damaschin). 

Cu o echipa care numara in prezent aproape 30 de oameni, agentiei Republika i s-au alaturat in ultima vreme 4-5 oameni noi cu experienta in piata de relatii publice.

Mai mul in Business, Interactive, PR

PUBLICITATE: