Mutari la varful managementului McDonald’s. Fosta DDB, Irina Angelescu, este noul Director de Marketing, McDonald’s Romania.
Joi, 17 Iunie 2021

 

Credit. McDonald’s Romania / Graffiti PR. 

Cu peste 18 ani de experienta in industrie, Irina Angelescu a ocupat in ultimii trei ani functia de Account Director, Business Lead pentru brandul McDonald’s, la agentia DDB Romania

AdPlayers. info

Mutari la varful managementul McDonald’s, operat de Premier Restaurants Romania. Fosta DDB Romania, Irina Angelescu, este noul Director de Marketing. Cu peste 18 ani de experienta in industrie, Irina Angelescu a ocupat in ultimii trei ani functia de Account Director, Business Lead pentru brandul McDonald’s, in cadrul agentiei.

„Irina aduce o viziune unica in strategia noastra de dezvoltare, bazata nu doar pe experienta ei semnificativa in industria de advertising, cat si pe o foarte buna cunoastere a brandului si a valorilor McDonald’s”, a declarat Paul Dragan, director general Premier Restaurants Romania. „Sunt foarte bucuros ca se alatura echipei noastre o persoana care a avut un rol cheie in campaniile pe care le-am implementat in ultima perioada si ca vom continua sa dezvoltam impreuna proiectele pe care le-am demarat in 2021. Ii urez bun venit in echipa McDonald’s!”

„Sunt incantata sa ma alatur McDonald's”, completeaza Irina Angelescu „si sa continui sa lucrez impreuna cu o echipa care pune accent pe performanta si inovatie in marketing, propunandu-si in permanenta sa ramana aproape de comunitatile din care face parte. Vom continua sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse gustoase, dar si cu initiative si proiecte dedicate, care sa deschida noi teritorii de comunicare si sa creeze noi experiente pentru fiecare dintre oaspetii nostri”, adauga Irina Angelescu, Director de Marketing Premier Restaurants Romania.

Irina Angelescu a absolvit Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, si-a inceput cariera in domeniul relatiilor publice in 2003 si a facut apoi tranzitia catre publicitate. Pe parcursul carierei sale, a lucrat pentru agentii de publicitate de top din Romania, precum McCann Erickson sau GMP Advertising, iar in ultimii trei ani a ocupat pozitia de Account Director, Business Lead pentru brandul McDonald’s, la DDB Romania. Din aceasta pozitie a coordonat dezvoltarea campaniilor de imagine si de lansare de produs pentru McDonald’s, printre care se numara cele pentru burgerii premium Maestro, aniversarea de 40 de ani a Happy Meal, lansarea Big Mac Bacon si Double Big Mac. De asemenea, a coordonat comunicarea noutatilor din 2021, printre care se numara Home Menu si burgerii premium de pui, Homestyle Crispy Chicken, precum si campania dedicata aplicatiei de mobil McDonald’s si lansarea programului de Loialitate.

Premier Restaurants Romania

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 88 de restaurante in 27 de orase, dintre care 43 restaurante cu McDrive si 44 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de 5.000 de angajati.

Premier Restaurants Romania este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta si Romania. Premier Capital plc opereaza 162 de restaurante in 6 tari si are peste 8.500 de angajati. Premier Capital plc reprezinta business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat in diverse operatiuni de logistica, transport naval, inginerie, petrol si gaze, tehnologie, proprietati, ospitalitate si leasing si care detine parteneriate cu McDonald’s si Apple. Activi in 10 tari din centrul si estul Europei si Africa de Nord cu o echipa de 9.500 de angajati, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, si alte companii globale.

Mai mult in Business, Management

 


PUBLICITATE: