Manager nou in publicitatea pe terminale mobile: Cristian Petriceanu conduce biroul local Madhouse.
Vineri, 12 Iunie 2015
 adplayers. info

Cu peste 20 de ani de experienta in publicitate, Cristian Petriceanu (foto) conduce compania de servicii de comunicare pe terminale mobile Madhouse. Petriceanu a preluat postul de Country Manager al biroului de la Bucuresti incepand cu 1 Iunie.

Cu sediul in Ungaria, reteaua de publicitate pentru terminale mobile a deschis reprezentanta din Bucuresti la finalul anului trecut si a derulat deja campanii pentru clienti cum sunt Vodafone, Libra Bank sau OTP Bank. Compania pune la dispozitia clientilor solutii de targetare avansate, formate si modalitati de comunicare moderne, campanii orientate catre eficienta.

 “Cu ajutorul colegilor de la Madhouse si a tehnologiei foarte avansate pe care o au la dispozitie, doresc sa ajut publisherii romani sa-si monetizeze mai bine inventarul pe mobile si, de asemenea, sa ofer advertiserilor si agentiilor posibilitati mult mai variate si cu potential creativ mai mare de a-si expune mesajele comerciale in formatele cele mai noi si mai inovative.” a declarat Cristian Petriceanu, noul Country Manager, Madhouse.

“Ne-am doritca Madhouse, in Romania, sa fie condus de o persoana care are are un background solid in vanzarea de publicitate online si care intelege acest domeniu aflat intr-o continua schimbare” declara Gabor Brindza, CEO si fondatorMadhouse.

 Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: