Investitie de 24 milioane de euro in Radisson Blu Bucuresti. Transformare spectaculoasa a zonei de lobby si gradina
Joi, 13 Mai 2021

 

Credit: Hotelul Radisson Blu Bucuresti

Hotelul de renume mondial repozitioneaza astfel marca superioara a Radisson Blu, lider pe piata din Romania, printr-o transformare eleganta si sofisticata a lobby-ului si a gradinii si prin cresterea numarului de camere, la peste 600.

AdPlayers. info

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari si mai dinamice grupuri hoteliere din lume, anunta o relansare grandioasa a hotelului, Radisson Blu Bucuresti, in urma unei investitii majore de capital in valoare de 24 milioane de euro, anunta compania.

Potrivit informarii, hotelul de renume mondial repozitioneaza astfel marca superioara a Radisson Blu, lider pe piata din Romania, printr-o transformare eleganta si sofisticata a lobby-ului si a gradinii si prin cresterea numarului de camere, la peste 600.

Radisson Blu Bucuresti este gata sa dezvaluie in iunie 2021 un nou lobby bar si o gradina interioara cu piscina si zona de luat masa, ce va oferi oaspetilor o ambianta eleganta si sofisticata. Noul concept, care schimba barul din lobby, gradina si zona piscinei, a fost creat in jurul urmatoarelor directii: cresterea locurilor disponibile din interior si exterior si reamenajarea intr-un stil modern a barurilor aflate in interior si exterior. Designul si functionalitatea noilor spatii vor crea o ambianta perfecta pentru experiente culinare individuale sau evenimente private speciale.

Proiectul de investitii va continua cu extinderea complexului Radisson Blu prin adaugarea a 200 de camere noi, cu un concept nou si aspect modern. Noile camere sunt amplasate in cladiri complet renovate, inclusiv cu echipamente noi, de ultima generatie, care asigura confortul si siguranta viitorilor oaspeti. Cu un total de 623 de camere si apartamente, Radisson Blu Bucuresti devine astfel unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrala si de Est, oferind un lobby nou, un lounge interior cu gradina si zone comune, in plan deschis.



Sonja Dive-Dahl, Directorul General: „Asteptam cu nerabdare sa ne incantam oaspetii cu un nou lobby bar si cu o gradina interioara, transformate pentru experiente unice"

Sonja Dive-Dahl, Directorul General al Hotelului Radisson Blu & Park Inn by Radisson Bucuresti, a declarat: „Asteptam cu nerabdare sa ne incantam oaspetii cu un nou lobby bar si cu o gradina interioara, transformate pentru experiente unice. Echipa mea de oameni pasionati si bine pregatiti asteapta cu nerabdare sa ofere clientilor ospitalitatea noastra de renume mondial si tot ce este mai bun, desprins din valorea noastra de baza - Fiecare moment conteaza”.

„Proiectul de extindere si renovare a Hotelului Radisson Blu Bucuresti include un aspect modern si elegant, care va satisface cele mai exigente asteptari ale viitorilor calatori in scop de afaceri si scop turistic, oferind in acelasi timp cel mai inalt nivel de siguranta si confort. Suntem incantati sa lansam acest proiect de extindere si de renovare, care face parte din programul nostru de dezvoltare 24 MEUR si care vizeaza asigurarea pozitiei de lider pe piata pentru acest complex renumit de ospitalitate” a adaugat Vlad Dragoescu, Owner Representative.

 

 

 

 

 

 

 

Pandemia a adus industriei de ospitalitate o provocare fara precedent. Strategiile de aplatizare a curbei COVID-19, cum ar fi lockdown comunitar, distantarea sociala, comenzile la domiciliu, restrictiile de deplasare si mobilitate au dus la o scadere dramatica a cererii pentru afacerea noastra. In timp ce industria ospitalitatii se recupereaza lent, criza COVID-19 continua sa aiba un impact profund asupra modului in care afacerile din sectorul ospitalitatii opereaza.

 

Trecand prin schimbari substantiale ale operatiunilor in timpul COVID-19 pentru a asigura sanatatea si siguranta angajatilor si a clientilor, Hotelul Radisson Blu Bucuresti este acum gata sa alinieze protocoalele de sanatate si siguranta implementate, alaturi de noile caracteristici operationale si de proiectare pentru a oferi experiente noi clientilor.

Alte caracteristici cheie ale hotelului constau in cinci restaurante, trei baruri, piscina interioara si in aer liber, precum si unsprezece spatii de intalnire de inalta clasa, potrivite pentru pana la 650 de persoane, in stil de receptie. Situat in inima orasului, Hotelul Radisson Blu Bucuresti este ideal pentru calatorii de afaceri si de agrement - si este la doar 25 de minute de Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti.

Mai multe despre noutatile Radisson Blu Bucharest, pe pagina online dedicata https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-bucharest

Mai mult in PR, Business, Entertainment


PUBLICITATE: