"Iese sau închidem pravalia" Rock’n’Roll la TVR50
Miercuri, 27 Septembrie 2006

Iese sau închidem pravalia Rock’n’Roll la TVR50

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Rock’n’Roll  a dat un eveniment mamut în curtea Televiziunii Române pentru a comemora cinci decenii de televiziune nationala si lansarea noii grile, precizeaza “vocalistii” atelierului de comunicare neconventionala de la Headvertising.

Unul din membrii formatiei de BTL, Ruxandra Mocanu, persoana care acum, sustine agentia, comemoreaza mai bine de o luna de nopti nedormite, a spus ca brief-ul de 50 de ani pe care l-a primit de la TVR a fost similar cu o invitatie la demisia din functia de “vocal-executive” de la Rock’n’Roll.

„Iese sau închidem pravalia” Ruxandra Mocanu, Rock’n’Roll

“Cu alte cuvinte, intern, brief-ul suna în genul: iese sau închidem pravalia”, sustine Ruxandra Mocanu. „Am vorbit cu Mircea (impresarul Rock’n’Roll), m-am consultat cu Andi, Catalin si Vlad (chitara, tobe si bas) si am zis ok, îl facem si dup-aia ne luam niste zile de recuperare, asta daca nu intram în medical direct”.

“Altfel, brief-ul zicea, sau mai degraba întreba, care ar fi ideea care sa exprime 50 de ani de TVR”, spune Ruxandra Mocanu. ”Am prezentat doua concepte, l-au ales pe cel care TVR-ul trecea din alb negru în color - adica îsi revendica locul de unic post care poate spune ca a facut istorie în televiziune – si ne-am apucat de treaba”, adauga ea.

Cine? „Noi si alte zeci de colaboratori cu care s-au pus la punctul cele trei ore de event, si care merita cel putin o serie de emisiuni omagiale, daca nu pe 1, în prime-time,  macar pe 2, dupa Futurama.”, este de parere Mocanu.

Concept

Conceptul pe care a mers Rock’n’Roll, spun autorii evenimentului, a trecut ideea de televiziune prin începuturi, prezent si viitor. Si a subliniat schimbarea prin care trece în prezent TVR-ul, cu autoironia care este din ce în ce mai fireasca în cladirea din Pangrati, adauga ei.

“Scena” evenimentului a cuprins peste 1.000 de metri patrati de suport pentru proiectiile video, 150 de tehnicieni, kilometri de montaje cu momente din arhiva TVR, tunel de spandex sau spectacolul celor de la quidams. “Si acestea sunt doar câteva din lucrurile nemaifacute la un eveniment”, spune agentia, a caror însiruire, Vlad Darie de la Rock’n’Roll a vrut s-o opreasca înainte sa ajunga la becuri, prize si butaforii, adauga autorii.

Evenimentul a fost pus pe picioare de o echipa TVR - Tudor Giurgiu, Cristina Constantinescu, Iulian Padurariu , Mariana Soitu, una de la Rock’n’Roll - Ruxandra Mocanu, Vlad Darie, Andi Mitoi, Catalin Neagu, Mircea Staiculescu si de la Headvertising - Andrei Besliu, Alexandru Lazar, Cornel Gologan.

Iese sau închidem pravalia Rock’n’Roll la TVR50


PUBLICITATE: