IAA a pus sufletul si 26.000 EUR pentru o scoala distrusa de inundatii
Joi, 28 Septembrie 2006

IAA a pus sufletul si 26.000 EUR pentru o scoala distrusa de inundatii.IAA a pus sufletul si 26.000 EUR pentru o scoala distrusa de inundatii

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Membri sau oficiali ai unor organizatii membre IAA au pus umarul la constructia unei scoli gradinita din jud Timis, ridicate în locul celor distruse de inundatiile de anul trecut. Noua scoala gradinita din satul Ionel, comuna Uivar si-a deschis deja portile pe 15 Septembrie 2006.

Programul "IAA cu Suflet" a fost initiat în primavara anului 2005 de Comitetului Director al IAA Romania, în rândul membrilor sai, când a fost demarata o ampla campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din Banat.

Sumele astfel colectate au fost donate pentru constructia scolii si a gradinitei din localitatea Ionel, comuna Uivar, judetul Timis, aceasta fiind una dintre localitatile cele mai grav afectate de inundatii. 

Au strâns 26.000 EUR

În urma programului au fost strânsi 26.000 EUR. Potrivit oficialilor IAA, parte a acestui proiect de suflet pentru ajutorarea sinistratilor au fost BV McCann Erickson alaturi de angajatii sai, Interbrew Romania, Unilever SCE, Ogilvy&Mather, Grafitti BBDO, Odyssey, ArboMedia, Momentum EMC, Altex, NewsOutdoor, GMP, Media Direction, Stefan Iordache (Leo Burnett), Ines Group, Open Public Services, Spoon Media, Sanoma Hearst România. Proiectul a fost coordonat cu sprijinul Fundatiei ARMS - “Sfânta Macrina”. 

„IAA si centrul Sf. Macrina din Bucuresti, îngrijorati fiind de dezastrele facute de catre apele ce au napastuit destine, case si vieti, au avut initiativa de a o organiza o campanie de ajutorare a copiilor aflati în suferinta din localitatea Ionel, judetul Timis”, a declarat  Parintele Gabriel Cazacu din partea Fundatiei Sfânta Macrina.

„Initiativa nu a ramas fara ecou si gratie implicarii membrilor IAA, carora le multumim pe aceasta cale, s-a creat un fond din donatiile dânsilor în suma de 26,000 Euro, fond care a fost directionat catre scoala din localitatea amintita”, a adaugat Parintele Gabriel Cazacu.

Multumind la rândul sau membrilor IAA „pentru participarea financiara si suportul acordat de-a lungul acestui efort considerabil”, Preot Cristian Pavel - Arhiepiscopia Ortodoxa Româna Timisoara a mai adaugat ca „În data de 15 septembrie copiii scolari din localitatea Ionel au fost emotionati atât de începerea noului an scolar dar si de faptul ca se pot bucura de cea mai noua scoala din judetul Timis care are o suprafata de aproximativ 1000 mp si cuprinde 9 sali de clasa, cancelarie, biblioteca, si altele.”

AdPlayersFile IAA

                                                                                                                IAA este organizatie tripartita ce reprezinta interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicarilor de marketing - de la clienti si agentii de publicitate pâna la mass media. Este o asociatie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei marci si are o organizare globala, cu baze în 96 de tari.

Potrivit organizatiei, IAA Romania (www.iaa.ro ) are în compozitie peste 98 de companii, firme care fac publicitate pentru produsele/serviciile lor, medii si agentii de publicitate. Rolul sau este sa promoveze în România standardele internationale recunoscute în domeniul publicitatii.


PUBLICITATE: