Chirilescu, Spoon Media: 4,5 Mil. EUR pe 2010 si “Al treilea an de presiuni pe costuri"
Luni, 09 Mai 2011

Claudia Chirilescu, General Manager, Spoon Media: “Este al treilea an de dificultati economice si aceeasi presiune din partea clientilor pentru costuri mai mici"

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Agentia de media Spoon a inregistrat la sfarsitul anului trecut o cifra de afaceri de 4,5 Mil. EUR. “2010 a fost un an mult mai bun pentru noi, comparativ 2009. Am avut o crestere de 40% a cifrei de afaceri si 8 clienti noi”, a declarat pentru AdPlayers, Claudia Chirilescu, General Manager al agentiei.

2011? “A inceput, parca, mai dificil”, afirma Chirilescu. “Este al treilea an de dificultati economice si aceeasi presiune din partea clientilor pentru costuri mai mici, servicii mai bune, performanta mai mare, si presiunea furnizorilor de a obtine share”, vorbeste sefa agentiei despre incercarile noului an.

Polul de media ARM: De ajutor.

Parte din polul de media ARM, Claudia Chirilescu spune ca parteneriatul intre agentii i-a fost de ajutor agentiei in castigarea si pastrarea clientilor. Fondat in urma cu 2 ani, ARM alatura bugetele de media ale agentiilor Odyssey Communication, Next Advertising, Propaganda si Spoon Media.

“Parteneriatul cu ARM ne ajuta. Suntem agentii independente care traim oarecum aceeasi realitate a luptei pentru castigarea si pastrarea clientilor. Nefiind parte a unor retele internationale, nu “castigam” clienti de retea. Cu totii suntem preocupati de performanta, iar prin intermediul ARM si putem obtine conditii superioare”, a adaugat Chirilescu.

Potrivit Claudiei Chirilescu, clientii noi ai agentiei de media au fost castigati in parteneriate cu agentii de creatie precum Rusu + Bortun Brand Growers, GMP, Cap, Millenium Communication, Luna sau HNC Healthcare Communication.

Agentia

Infiintata in 2003, agentia de media Spoon ofera clientilor sai servicii de media integrate pornind de la analize media la strategie si planificare media, cumparare de spatiu media si evaluarea eficientei campaniilor media.

Printre clientii administrati de Spoon se numara Actavis (prin Notice), Acutil (HNC), Arpis, Alexandrion (GMP), Apa Nova (GMP PR), bauMax, Delaco, Doldora (Luna), Euroministorage (Rusu + Bortun), Farmec, Feminella Hyalosoft (HNC), Genpact, Holcim (prin Notice), Integral Education, Medicover (Rusu + Bortun), Petprod (Rusu + Bortun), Transylvanian Buffalo (Cap), Ulker (Mercenar).

Mai mult in AdPlayersREPORT


PUBLICITATE: