Acum la TradeAds, Oeru n-a plecat departe de Boom
Joi, 02 Aprilie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Valentin Oeru (foto), a plecat de la regia Boom tot in publicitatea online. Desi a rupt orice legatura cu regia de vanzari de la Netbridge, potrivit unor surse din piata, fostul director executiv Boom nu a plecat departe de fostul sau angajator.

Aflat acum in imediata vecinatate a fostului loc de munca, Valentin Oeru va coordona bursa de publicitate online TradeAds, infiintata de Tradeville, noul Vanguard, fondator al Bursei de Valori Bucuresti si cel mai mare broker on-line din Romania, potrivit companiei. „Prima bursa de publicitate on-line” asa cum o pozitioneaza initiatorii demersului,  TradeAds si-a propus sa aduca publicitatea online la „pretul din piata”. 

Ca Valentin Oeru s-a intors in piata de de publicitate online o confirma si proaspt achizitionatul  comunicatedepresa.ro din grupul Netbridge, printre primii care face reintrarea pe piata a unui "nume binecunoscut in publicitatea online din Romania". 

Ce greutate pe piata de publicitate credeti ca ar putea avea astazi sau pe viitor o bursa de publicitate online in Romania? Raspunsurile sunt asteptate la info[ at ]adplayers.ro sau la:


PUBLICITATE: