Lowe PR devine de astazi GolinHarris
Marti, 01 Martie 2011


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Lowe PR devine de astazi GolinHarris Bucuresti. Parte a grupului international de marketing si comnunicare Interpublic, reteaua de relatii publice Golin Harris a fost fondata in 1957, si are parteneriate de lunga durata cu clienti cum sunt McDonald’s ( inca de la infiintare - 54ani), Unilever, Johnson & Johnson si altii.

„Infiintata in 2006, Lowe PR devine de astazi GolinHarris. De 1 an si jumatate orchestram aceasta schimbare”. a afirmat Veronica Savanciuc, Presedinta grupului de companii din care face parte agentia de relatii publice si comunicare Lowe PR, de astazi GolinHarris. „Afilierea la o retea globala atat de valoroasa este un success mare pentru compania noastra”.

„Este o zi importanta pentru GolinHarris, cea mai mare agentie de relatii publice si comunicare in SUA” a declarat Fred Cook, President & Chief Executive Officer, Golin Harris, prezent la Bucuresti. „Pentru ca multi dintre clientii nostri fac business mai mult in afara SUA decat in interiorul SUA, multi dintre ei vor o reprezentare globala. Din acest motiv era nevoie ca si GolinHarris sa fie prezenta in cat mai multe tari, iar piata din Romania este una dintre cele mai mari cresteri in comunicare din lume”.

Viitorul are un potential deosebit atat pentru clienti internationali cat si pentru cei romani. Cand am inceput in LA, in urma cu 25 de ani, am pentru o agentie mica, avand aproximativ acelasi numar de angajati ca agentia de astazi din Romania. La scurt timp am fost achizitionati de GolinHarris. Traiesc astazi aceeasi senzatie de importanta a momentului.

Intr-un mesaj inregistrat, fondatorul retelei GolinHarris a urat bun venit echipei de la Bucuresti in grupul de companii de relatii publice, spunand ca are incredere ca agentia din Romania va construi parteneriate cu clientii similare cu cea initiata cu McDonalds in 1957.


PUBLICITATE: