Varabiescu pleaca de la Media Direction
Miercuri, 18 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Varabiescu pleaca de la Media DirectionRazvan Varabiescu (foto) si-a dat demisia din pozitia de Buying Director de la Media Direction, a recunoscut, pentru AdPlayers, executivul de media. 

“Joi e ultima zi” (19 octombrie n.r.), spune Razvan Varabiescu, referindu-se la postul sau, din Media Direction, începând cu 20 octombrie a.c.

"Am o ofertă"

“Plec din MD (Media Direction n.r.) pentru ca am o oferta pe care la momentul actual o consider mai provocatoare”, a declarat el, pentru AdPlayers, fara sa dezvaluie unde va pleca si despre ce oportunitate este vorba.

Angajat cu 7 ani în urma ca Media Planner al BBDO România (1999), Varabiescu a fost înainte, nu neaparat surpinzator pentru cei ce-l cunosc, copywriter într-o agentie mica. Începând cu lansarea Media Direction (2001) este numit Buying Director.

“Las aici o echipa sudata”, sustine Varabiescu, referindu-se la actuala echipa de cumparare de media a agentiei Media Direction . “Ca atmosfera, oameni, management, cred ca MD e cel mai misto loc din piata sau macar dintre agentiile de media si cred asta cu tarie”, în drum, totusi, spre o oferta pe care el o considera „mai provocatoare”.

“Dupa cinci ani Media Direction a urcat în top 3 agentii de media din România”, este de parere Varabiescu, pe blogul sau personal, varabiescu.ro .

"Cel mai simpatic departament de buying"

Varabiescu pleaca de la Media Direction“De 5 ani coordonez cel mai simpatic departament de buying (cumparare n.r.) din piata despre care îmi place sa cred ca, daca ar fi avut un sef bun, ar fi devenit cu siguranta cel mai tare departament din piata”, mai spune el, pe blog. “Sau macar sa nu fi avut sef…” adauga, probabil fostul copywriter si, cu siguranta, o a doua fata a publicitarului Razvan Varabiescu.

„Nu am scoli”, mai crede el, dar a terminat Facultatea de Instalatii si a beneficiat de 2 ani de burse în Franta. Dupa 7 ani de publicitate, Varabiescu preda acum si cursul de “Media Planning” la FJSC (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii).

Pâna la ora închiderii materialului, oficialii Media Direction nu au putut fi contactati.


PUBLICITATE: