The Orange is bright: 8 mil. RO in UE
Joi, 04 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Orange a atins în ultimele zile ale anului 2006 pragul de 8 milioane de clienti, se arata într-un comunicat al companiei, remis AdPlayers, “ceea ce demonstreaza ca liderul pietei de telecomunicatii ramâne operatorul favorit al românilor”, se mai arata în continuarea comunicatului.

„Orange Romania intra in noul an si in Uniunea Europeana cu 8 milioane de clienti”, a afirmat Richard Moat, CEO Orange Romania. “Orange este lider de piata atat in ceea ce priveste numarul de clienti, cat si in ceea ce priveste valoarea veniturilor”, a mai spus Moat.

Dupa cum sustine operatorul, cresterea numarului de clienti în trimestrul al patrulea fata de sfârsitul trimestrului al treilea al anului trecut a fost de 500.000. Orange România mai estima în ultimele zile ale anului ca veniturile vor ajunge în 2006 la peste 1 miliard de euro.

Marele premiu pentru clientul cu numarul 8 milioane a fost un sejur de 8 zile pentru 2 persoane intr-un oras, la alegere, din urmatoarele 8 tari europene: Franta, Anglia, Germania, Olanda, Spania, Italia, Austria sau Elvetia.


PUBLICITATE: