Tandem Film ruleaza 65% international
Miercuri, 12 Iulie 2006

Tandem Film ruleaza 65% international

( AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Tandem Film ruleaza international peste 65% din serviciile care ies pe poarta „fabricii de film”, a declarat, pentru AdPlayers, Giuliano Doman (foto), Producator Executiv al casei de productie.

Printre brandurile pentru care Tandem a prestat servicii de productie de film peste granitele Romaniei, se numara Sony, VW – Grecia, French Ministry of Health, Play Station - Spania si Japonia, IKEA – UK, Honda – Suedia, McDonald’s – Suedia. Pentru piata romaneasca, Tandem Film a lucrat recent pentru productii de spoturi Nestle, BoomTV sau Bateriile Foton. 

Potrivit reprezentantilor sai, compania a fost infiintata in urma cu 3 ani. Printre serviciile Tandem se numara productii de spoturi publicitare, productii de film, studii de locatie, casting, costume, design si constructie de decor, post-productie.

Referindu-se la faptul ca este si singura casa de productie de film membra a International Advertising Association (IAA) – Filiala Romania, Giuliano Doman, sustine ca "asocierea (cu IAA, n.r.) nu este atat de prestigiu pentru Tandem Film, cat este pentru imbunatirea si uneori chiar generarea unei relatii Client - Agentie - Casa de Productie.  Este insa de bun augur, caci este o miscare strategica, ce va consolida relatia intre jucatorii din aceasta piata", adauga Giuliano Doman.

Tandem Film (www.tandemfilm.ro), afirma reprezentantii companiei, este autoarea a peste 200 de productii in cei 3 ani de existenta. Local, producatorul de film lucreaza cu agentii cum sunt McCann Erickson, Saatchi&Saatchi Advertising, GMP, Ogilvy&Mather, Graffiti BBDO, Lowe, Prospero, Tempo Advertising, Imager, Prospero sau FRIENDS Advertising.

International, sustin executivii casei de productie, Tandem a lucrat cu peste 30 de case de productie din Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Grecia, India, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Rusia, Spania, si Suedia.


PUBLICITATE: