Sumarul "Marcii" de sambata
Vineri, 10 Martie 2006

( AdPlayers.ro ) “Marca inregistrata” a dezvaluit astazi AdPlayers.ro ce vom vedea maine pe TVR2, incepand cu ora 20.30 .

La “Asa DA, asa NU” realizatorii emisiunii au pregatit comentarii la spoturile Dorna "Insula" si Samsung - HAT. Cei care isi apara spoturile sunt Adela Dan (McCann Erickson) si Diana Cristea, Adina Basag si Cosmin Ezaru (Graffiti BBDO). Pe langa ei, va arunca o privire critica si specializata Cristian Munteanu (TBWA\Merlin).

Emil Comsa - Senior Art Director la Ogilvy & Mather la “O imagine si o mie de cuvinte” va raspunde pe hartie la intrebarea "Cum ai caracteriza publicitatea romaneasca din anul 2005?"

Marca Inregistrata de maine a mai pregatit un interviu in exclusivitate cu Adrian Preda, fostul director de creatie al Graffiti BBDO si actual Chief Creative Director al McCann Erickson Zagreb.

Emisiunea de sambata seara de pe TVR2 mai are in cuprins si o “ Poveste de success”.  Codin Caradimu si Sorin Popescu , doi dintre autorii campaniilor Unirea dezvaluie povestea coniacului cu acelasi nume- insight-uri, intamplari inedite, povestea creatiei celor 6 spoturi, detalii de la filmare, plus vizionarea celui mai recent spot din aceasta serie "Sobolanul sau razbunarea lui Dorel"

Pentru cei care sunt curiosi cum poti intra in publicitate, la “Vrei sa intri in publicitate? “Mirela Angelescu (GMP) vorbeste despre Client Service, departament pe care ea il conduce la agentia pastorita de Felix Tataru.

(Iulian Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: