Steven Seagal lupta in Romania "Fii inteligent, Nu fi violent!"
Joi, 04 Mai 2006

Steven Seagal lupta in Romania Fii inteligent, Nu fi violent!

( AdPlayers.ro ) Super-starul american al filmelor de actiune Steven Seagal, s-a intalnit pe platourile de filmare Castel Film din Snagov cu un grup de copii, in cadrul proiectului de lupta impotriva violentei in scoli, “Fii inteligent, nu fi violent!”, anunta agentia de comunicare Adentity.

Campania ‘Fii inteligent, nu fi violent !’ a fost lansata de Politia Capitalei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti cu sprijinul exclusiv al companiei SIVECO Romania si are ca scop combaterea  violentei in scoli ; strategia campaniei apartine agentiei Adentity.

Potrivit agentiei, cei zece copii de la Centrul de plasament nr 5 din Capitala au fost invitati de catre vedeta americana sa asiste la turnarea unor secvente din  filmul ‘Enemy of the Unseen’, au primit autografe si s-au plimbat printre decorurile celui mai nou film de actiune pe care Steven Seagal il toarna in Romania.

Actorul american si-a dat acceptul ca fotografiile facute cu cativa copii invitati pe platoul de filmare sa fie utilizate in producerea unor materiale educative si de informare pentru elevi, in cadrul campaniei ‘Fii inteligent, nu fi violent ! ‘ precum si pentru a fi postate pe site-ul campaniei, www.stopviolentainscoli.ro

Intentia lui Steven Seagal a fost de a le arata copiilor ca “bataile” din filme nu sunt reale iar violenta este invinsa intotdeauna de inteligenta. Actorul este recunoscut pentru duritatea filmelor in care joaca numai roluri pozitive dar si pentru calitatile sale de maestru in artele martiale.

Despre campania “Fii inteligent, nu fi violent !” Steven Seagal a aflat prin intermediul doctorului Alexandru Vitelaru si al comisarului sef  Florin Zagoneanu, sustin oficialii Adentity. Cei doi sunt apropiati ai staffului tehnic al vedetei, vizita copiilor pe platorile de filmare fiind organizata de David van Houten, asistentul personal al vedetei.

Initiatorii campaniei “ Fii inteligent, nu fi violent” promit sa implice cat mai multe persoane publice in lupta pentru combaterea violentei in scoli.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: