Sister reîncarca cu energie Supradyn
Miercuri, 27 Decembrie 2006

Sister reîncarca cu energie Supradyn

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Sister reîncarca cu energie Supradyn

Oficialii Sister & Co au afirmat pentru AdPlayers ca activarea Supradyn a fost începuta de catre agentia de publicitate în luna februarie 2006. 

Campania este compusa pâna în momentul de fata , arata autorii acesteia, din 3 pasi: sponsorizare AdPrint, activare in farmacii – o serie de POSM-uri si, cea mai recenta,  activarea “urbana” legata de ritmul de agitatie al vietii de zi cu zi al orasenilor – în curs de derulare. Toti pasii campaniei pentru brand-ul de la Bayer se afla, mai sustin autorii, sub cupola mesajului “Supradyn te încarca cu energie”.

Agentia a plecat de la ideea ca, în tumultul zilnic al activitatilor oamenilor, nu e timp de relaxare si odihna, deci e firesc ca nimeni sa nu pretuiasca mai mult week-end-ul decât oraseanul activ ce n-are timp nici sa respire linistit. Plecând de la aceasta, Sister s-a gândit ca oamenii au nevoie de mai multa energie iar Supradyn le-o poate oferi.

Al treilea pas al activarii a început în septembrie 2006 cu o campanie de presa. Primele insertii au aparut în Libertatea, au fost urmate de insertii in Business Magazin, Capital, Academia Catavencu, alaturi de Pro TV Magazin – la capitolul saptamânale dar si în Lumea - supliment Capital si Reader’s Digest.

Acesta din urma parte a campaniei Supradyn, spune agentia, se va continua si în 2007 cu o serie de alte materiale dezvoltate.

Sister reîncarca cu energie Supradyn

AdFile

Advertiser: Bayer

Brand: Supradyn

Agentie: Sister & CO

Client Service Director : Liudmila Matei

Account Executive : Catinca Draganescu

Copywriter : Bertha Niculescu/ Rafaela Beldie

Art Director: Ioachim Ciobanu


PUBLICITATE: