Si totusi se invarteste! la Ursus 0.33l
Luni, 25 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Ursus este prima bere din Romania care foloseste capacul twist-off cu desfacere prin rasucire. Capacul twist-off este un sistem inedit, modern si foarte practic, ce permite deschiderea sticlei de bere printr-o simpla rasucire, fara a necesita folosirea clasicului desfacator. Noutate absoluta se regaseste la sticla de Ursus Premium 0,33l, lansata recent de Compania de Bere Romania (CBR).

Si totusi se invarteste! la Ursus 0.33l

“Am acordat o deosebita atentie designului noii sticle de 0,33l, astfel incat sa oferim consumatorilor Ursus, pe langa o bere de calitate, si o prezentare moderna si foarte atractiva” a declarat Alexandra Rusu, Senior Brand Manager Ursus. „Detaliile sticlei respecta cele mai noi tendinte de pe piata internationala - ma refer la capacul twist-off, o alternativa practica la sistemele clasice de deschidere, dar si la folia reflectorizanta de la gatul sticlei”

Capacul twist-off prezent astazi la „Regele Berii in Romania” a fost utilizat pentru prima data in industria berii la jumatatea anilor ’80. De atunci, capacul cu desfacere prin rasucire a devenit treptat un semn distinctiv al rafinamentului berilor de calitate din intreaga lume.

Pe langa capacul twist-off, un alt element distinctiv al Ursus Premium 0,33l este folia reflectorizanta de la gatul sticlei. Potrivit reprezentantilor companiei, aceasta da o nota aparte produsului si atrage atentia din plin in intunericul unei petreceri de club.

Noua sticla de 0,33l este nereturnabila, iar intregul design al noii sticle respecta liniile cunoscutei variante de prezentare a Ursus Premium de 0,5l. „Sticlele de Ursus Premium 0,33l sunt ambalate intr-un multipack de carton, fiind astfel foarte usor de transportat” mai spun reprezentantii CBR.  Noua sticla de Ursus Premium 0,33l este deja comercializata in retelele de hypermarketuri si in magazine, dar si in restaurantele si cluburile din Romania.


PUBLICITATE: