Romexpo si Euroexpo mai fac un copil: Kidex de primavara
Marti, 06 Februarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Dupa ce editia de iarna a reunit peste 100 de companii, Romexpo si Euroexpo au hotarat sa organizeze targul pentru copii Kidex si primavara. Oficialii celor doua companii spun ca targul este  dedicat celor mici – intre 0 si 5 ani, parintilor, dar si celor care se pregatesc sa-si mareasca familia.

Urmatoarea editie a evenimentului este programata pentru 27 – 29 aprilie, in Pavilioanele 16, 17 si 17 bis din cadrul Complexul Expozitional Romexpo. Editia de iarna a determinat organizarea targului din luna aprilie in 3 pavilioane, adauga reprezentantii Kidex, a caror suprafata bruta de expunere este de 5000 mp. Autorii spun ca au demarat deja si campania de inscrieri.

"Pentru Euroexpo, KIDEX este mai mult decat un simplu targ”, este de parere Camelia Buda (foto), Director General  la Euroexpo. “Reprezinta un eveniment care, de fiecare data, a reusit sa imbine un atractiv program de evenimente pe scena (spectacole de teatru si dans, concerte, tombole etc.) cu partea comerciala, unde firmele care ofera produse si servicii pentru copii au expus publicului vizitator ofertele speciale."

Editia precedenta, desfasurata in perioada 8-10 decembrie, a fost organizata in Pavilioanele 16 si 17 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo. Pavilionul 16 a gazduit firme cu produse si servicii pentru ingrijirea sanatatii, articole de imbracaminte pentru copii, puericultura mare si mica, alimente, jocuri si jucarii, firme de asigurari, mobilier si accesorii (decoratiuni) pentru camera copilului, spatii de joaca, magazine on-line, gradinite.

In pavilionul 17 s-au regasit centre de pregatire pentru nastere, centre de recuperare dupa nastere, vestimentatie pentru gravide, agentii de baby-sitting, presa pentru copii, site-uri de specialitate.


Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: