Plus de 600.000 de romani pe internet
Miercuri, 07 Iunie 2006

( AdPlayers.ro Irina Toma irina.toma@adplayers.ro )

Aproape 600.000 de romani au fost inregistrati in plus, in luna mai, pe internet, fata de numarul inregistrat luna precedenta. Conform monitorizarii efectuate continuu de Trafic.ro pe majoritatea site-urilor web din Romania, 5,798,332 romani au accesat internetul cel putin o data, spre deosebire de 5,213,241 cati erau inregistrati in luna aprilie a acestui an.

„Luna mai a fost o luna exploziva in ceea ce priveste activitatea pe internet. A crescut atat numarul celor care acceseaza internetul, cat si activitatea lor pe internet, si ne putem astepta in curand la noi recorduri din acest punct de vedere”, a spus Tudor Fratila, directorul Diviziei de Analiza Web din cadrul companiei netBridge, divizie care dezvolta serviciile Trafic.ro, Statistici.ro si T3.ro.

Plus de 600.000 de romani pe internetSaptamanal peste 130.000 de vizitatori unici sunt interesati de numarul statisticile oferite de trafic.ro, numarul de pagini vizitate saptamanal pentru a urmari informatiile oferite fiind in jur de 750.000. Serviciul de analiza web, oferit de compania netBridge, monitorizeaza peste 21.000 de site-uri romanesti (21,562 in acest moment*). Pe langa vizitatorii unici din Romania serviciul anunta ca au mai fost inregistrati deasemenea si un numar de 17,406,730 vizitatori unici din strainatate.

Audienta activa a internetului in Romania, adica a romanilor care acceseaza internetul cel putin o data pe luna, a crescut astfel, cu 11,22%  fata de luna aprilie, cand se situa la 5,213,241, si cu  22,39% fata de inceputul anului, cand, conform serviciului Trafic.ro, site-urile monitorizate erau accesate de doar 4,737,426 de utilizatori activi din Romania, sustin reprezentantii Trafic.ro.

Trafic.ro si in Canada, Spania, Noua Zeelanda, Serbia si Muntenegru

Lansat in septembrie 2000, in Romania Serviciul Trafic.ro, , este instrumentul de monitorizare a audientei folosit de marea majoritate a site-urilor din Romania. In plus fata de datele de audienta disponibile gratuit, atat pentru fiecare site in parte, cat si pentru cele mai importante categorii de site-uri, la adresa www.trafic.ro, Trafic.ro permite, incepand cu anul 2004, si masurarea exacta a audientei globale a internetului in Romania (a vizitatorilor unici pe toate site-urile monitorizate), prin numararea fiecarui vizitator o singura data, indiferent de numarul de site-uri vizitate.

Trafic.ro este un serviciu dezvoltat de compania netBridge in cadrul Diviziei de Analiza Web, impreuna cu serviciile Statistici.ro si T3.ro. Din anul 2005, netBridge a lansat serviciul Trafic.ro si in alte tari precum Canada, Spania, Noua Zeelanda, Serbia si Muntenegru.

Din luna mai 2006, serviciul Trafic.ro este certificat de TRUSTe, autoritatea internationala in domeniul bunelor practici de colectare a informatiilor prin internet.

Compania netBridge dezvolta, in Romania si serviciul de publicitate online Boom.ro, si m ai are in portofoliu www.OKazii.ro, www.Kestionare.ro, www.aman2.ro, www.hr-romania.ro, www.gazduire.ro, www.myjob.ro si site-urile partenere myjob.home.ro, myjob.kappa.ro, myjob.apropo.ro si myjob.acasa.ro.


PUBLICITATE: