Parcul TiriacAuto si-a tras "umbrela" de 3500 metri patrati
Joi, 22 Septembrie 2005

Parcul TiriacAuto si-a tras umbrela de 3500 metri patrati( AdPlayers.ro ) Intuind probabil lipsa de spatiu de la Salonul International Auto ce va avea loc in curand la Aero Baneasa, "Parcul Tiriac Auto" si-a tras "hangar" in Piata Constitutiei. "Parcul" organizat in perioada 16-25 septembrie 2005, este acoperit pe o suprafata de 3500 de metri patrati si este organizat  impreuna cu Skepsis Advertising.

Suprafata totala a expozitiei este, potrivit organizatorilor, de 15000 mp. Expozitia cuprinde cele 10 marci ale grupului TiriacAuto: Mercedes, Smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda, Hyundai. in interiorul cortului sunt expuse 70 de masini dintre care 30 de utilitare, 15 masini 4x4, 3 masini de epoca, 2 masini de curse. 

Skepsis Advertising a castigat proiectul in urma unei  licitatii. "Ne-am "ocupat" atat de crearea conceptului "Orasul are un parc.TiriacAuto", comunicarea sa prin actiuni de BTL (promoteri si caravana Mitsubishi Colt) cat si de implementarea parcului in Piata Constitutiei" spun reprezentantii Skepsis. Campanie media a fost derulata pe outdoor, presa si, intr-o mai mica masura, TV.

"Castigarea licitatiei pentru acest proiect ne-a convins ca investitia facuta in oameni si experienta de peste 10 ani in domeniul BTL a celor care au fondat Skepsis Advertising, este o reteta de success" a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro, Ana Maria Tugearu, Director General Skepsis Advertising.

"Implementarea unui parc adevarat in mijlocul orasului care sa scoata in evidenta o expozitie de masini a fost o provocare pe care am acceptat-o. Si careia am reusit sa-i facem fata cu brio" sustine Tiberiu Crivat - directorul de implementare al evenimentului.

Printre evenimentele si clientii Skepsis Advertising se numara Romanian Bank Dealers Association - Eveniment pentru a 10 a Aniversare,  Bucharest Mall - Summer Promotion, Philip Morris Romania - Summer picnic (sub-contractat), Plaza Romania - Official Opening, Tiriac Auto Collection - Road show (sub-contractat), International Leasing - Christmas Party 2004 - .

(Iulian Toma )


PUBLICITATE: