"OpenAd.net recunoaste talentul creativilor romani"
Vineri, 11 Noiembrie 2005

OpenAd.net recunoaste talentul creativilor romani( AdPlayers.ro ) “OpenAd.net recunoaste talentul creativilor romani si potentialul lor, iar acesta este motivul pentru care ma aflu aici sa prezint workshop-ul "Access worldwide creativity" adeclarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro, Tamara Stadler, Marketing Manager EMEA OpenAd.net ( foto). “Piata romaneasca de marketing si de publicitate este una foarte dezvoltata, de aceea profesionistii in domeniu ar trebui sa exploreze noile instrumente de comunicare oferite de catre OpenAd.net”

Tamara Stadler, prezinta astazi la Zilele Biz 2005 de la World Trade Plaza, incepand cu ora 14:00, workshop-ul “Access worldwide creativity” . Profesionisti din marketing, comunicare si publicitate prezenti la workshop vor avea posibilitatea de a explora creativitatea globala prin OpenAd.net.

OpenAd va prezenta studii de caz si va explora locul pe care il ocupa OpenAd in industria de publicitate. OpenAd a derulat pana in prezent o serie de pitch-uri in parteneriat cu Financial Times sub numele de World’s Toughest Briefs.

OpenAd.net este o platforma globala de comunicare care ofera mii de idei printr-un schimb global on line si un instrument rapid si eficient de comunicare, un loc in care clientii pot explora lumea ideilor care se potrivesc cel mai bine brief-ului lor. Oamenii de publicitate pot alege sa isi posteze brief-ul on line pentru a atrage idei de la creativi sau pot explora ideile deja existente, care sa raspunda brief-ului lor.

In Romania, Neogen a deschis primul pitch prin OpenAd.net. Castigatorul campaniei a fost desemnat Ariel Molina (Argentina) care a oferit o rezolvare originala si creativa a brief-ului destinat promovarii portalului @neogen.ro pe piata romaneasca. Campania @neogen.ro va fi urmata indeaproape de alte astfel de initiative de pe piata romaneasca.

Printre clientii OpenAd se numara Emap (editura britanica) Etam, (cel mai cunoscut portal de vacante si calatorii), Gorenje si MTV UK au deschis deja cu succes mai multe pitch-uri.

OpenAd.net este reprezentat in Romania de Grupul Doi Millenium Communication Campaniile de PR, Client Service-ul si vanzarile directe OpenAd.net in Romania fiind in portofoliul agentiei Grupul Doi.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: