New Business Express pentru Lowe si Initiative
Marti, 05 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Incepand cu luna martie 2005, TNT Romania isi deruleaza activitatile de comunicare in parteneriat cu agentiile Lowe si Initiative. “Am hotarat sa pornim la drum cu Lowe si Initiative pentru ca impreuna formam o echipa de marketing foarte deschisa si cu un spirit de echipa cum destul de rar se intalneste” a declarat Mirela Nemtanu, Country Marketing Coordinator TNT Romania.

New Business Express pentru Lowe si Initiative Dupa cum precizeaza reprezentantii Lowe & Partners si Initiative, campania de comunicare TNT se va derula atat printr-o sustinuta componenta de PR, cat si prin canalele clasice de comunicare si va fi bazata pe pozitionarea de lider de piata a companiei. “Strategia de comunicare externa va porni de la valorile care au facut din TNT lider de piata in Romania si care au ajutat compania sa se mentina pe aceasta pozitie in conditiile de competitivitate ale pietei locale” mai spun reprezentantii comunicarii TNT.

Mirela Nemtanu, 

Country Marketing Coordinator,

TNT Romania

Compania olandeza TNT este lider european in distributia prin curierat expres, intern si international, logistica si servicii internationale de expediere. In Romania, TNT este operationala de cinci ani.

TNT Express livreaza saptamanal 3,3 milioane colete, documente si marfa in peste 200 de tari prin intermediul retelei sale ce cuprinde cca. 900 oficii, depozite si centre de sortare. TNT Express opereaza cu peste 18.000 de vehicule rutiere si 42 avioane si are cea mai mare retea aeriana si rutiera de livrari door-to-door din Europa.

TNT Express are peste 43.000 de angajati in toata lumea si  a inregistrat vanzari in 2003 de 4,251 miliarde Euro. Profitul de 241 milioane Euro inregistrat de TNT Express in primele trei trimestere ale anului 2004 a fost cu 46.1% mai mare decat in aceeasi perioada a anului anterior (165 milioane Euro in 2003).

Compania este o divizie a TPG N.V., furnizor global de servicii de curierat expres, posta si logistica, in cadrul careia opereaza si TNT Logistics si Royal TPG Post.

Lowe & Partners Romania mai comunica pentru marci si servicii apartinand unor nume precum Compania de Bere Romania, Coca-Cola Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Motorola, Reader’s Digest, Adesgo, Elena Francisc Publishing, ButanGas Romania, Fundatia Europeana Dragan, Banii Nostri, Unilever si altii.

Cu birouri in peste 90 de tari si peste 9000 de angajati in reprezentantele sale din intreaga lume, Lowe & Partners Worldwide este membra a Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG) si una din cele mai mari retele de publicitate din lume.


PUBLICITATE: