Libertatea are un nou Redactor Sef
Joi, 19 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

De ieri, cotidianul Libertatea are un nou sef editorial. Ringier România a numit-o pe Ana Nita în functia de Redactor Sef al cotidianului Libertatea. Ea  a fost pâna în prezent redactor-sef adjunct, coordonând departamentul Mass-Media/Vedete, suplimentul de weekend si editia de duminica ale ziarului Libertatea.

Halpert, fostul redactor-sef, a plecat

Adrian Halpert, fostul redactor-sef al ziarului Libertatea, a decis sa paraseasca trustul Ringier România. “Dorim sa îi multumim lui Adrian Halpert pentru contributia pe care a avut-o în a face din Libertatea ziarul numarul 1 din România”, spun oficalii Ringier, în comunicatul de presa.

Sub conducerea directa a Anei Nita, sustine Ringier, editia de duminica a ziarului Libertatea si-a consolidat pozitia de lider pe piata publicatiilor de duminica, crescând de la un tiraj de 187.708 la 224.420 în prezent. Potrivit aceleeasi surse, suplimentul de weekend este în prezent cel mai citit supliment de gen din România, având un tiraj de 471.608 exemplare. 

Landolt: „Prima optiune”

Libertatea are un nou Redactor Sef“Sunt încântat ca Ana Nita a acceptat sa preia conducerea editoriala a ziarului, ea fiind prima optiune din planurile succesorale ale companiei Ringier pentru ziarul Libertatea”, a spus Thomas Landolt, General Manager al Ringier Romania.

„De aceea, am toata încrederea ca are nu numai potentialul, dar si experienta necesare, lucru confirmat si de consultantii nostri editoriali care au lucrat pe parcursul anilor cu ea.”, adauga Landolt. 

"Ca pe o etapa fireasca în viata mea profesionala "

“Am acceptat sa preiau conducerea editoriala a ziarului Libertatea ca pe o etapa fireasca în viata mea profesionala pentru ca în ultimii 12 ani am participat la construirea celui mai puternic brand din presa scrisa din Romania” , a declarat Ana Nita.

„Colegii mei împreuna cu care voi continua proiectul Libertatea sunt nume validate de sutele de mii de cititori care aleg zilnic, fara echivoc, oferta editoriala a acestei echipe.”, adauga ea.

AdPlayersFile Ana Nita

Potrivit Ringier, Ana Nita are 32 de ani, a absolvit în anul 1998 Facultatea de Limbi si Literaturi straine, sectia – Engleza-Spaniola, Universitatea Bucuresti si lucreaza la ziarul Libertatea din anul 1994.

Ea s-a angajat ca redactor la sectia Externe, ocupând apoi functiile de Sef Departament Media-Monden, Editor Coordonator Media-Monden si redactor-sef adjunct.


PUBLICITATE: