Jetix schimba canalul pe ARBOmedia
Miercuri, 30 Noiembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Jetix si ARBOmedia anunta inceperea parteneriatului cu privire la vanzarea de spatiu publicitar pe Jetix Romania de la 1 ianuarie 2006. Parteneriatul, realizat ca urmare a unui acord Pan-European Jetix – ARBOmedia, se refera atat la vanzarea de spatiu publicitar pe postul TV pentru copii Jetix, cat si pe website-ul www.jetix.ro. Conform contractului, ARBOmedia va administra spatiul publicitar pe Jetix in Romania, continuand sase ani de parteneriat intre Jetix si compania Cable Direct.

Serban Ciusca – Managing Director ARBOmedia a declarat: „Mai mult decat un post tematic de televizune, Jetix - lider pe piata televiziunilor pentru copii din Romania si parte integranta a Walt Disney Company - este un partener dinamic si profesionist, recunoscut la nivel mondial, pe care suntem mandri sa-l reprezentam acum si pe piata de publicitate din Romania” .

Kakhaber Abashidze, Commercial Director Jetix CEE & Polonia a mentionat: "Structura noastra actuala la capitolul vanzari in Europa Centrala si de Est implica faptul ca parteneriatul cu ARBOmedia este vital pentru a genera venituri din publicitate in regiune. Atat on-air cat si on-line ARBOmedia lucreaza alaturi de noi in Republica Ceha, Slovacia, Turcia, Polonia si acum si in Romania. “

“Pentru Jetix, modul de abordare regional centralizat este parte integranta a strategiei noastre de a distribui cele mai valoroase servicii clientilor nostri dar si de a crea campanii internationale comune.” a mai declarat directorul commercial Jetix CEE si Polonia.

Maciej Bral, Managing Director of Jetix CEE & Polonia a aduagat “Ca post de televiziune putem oferi mult mai mult decat spoturi obisnuite, si dorim sa directionam concentrarea cererii spre sponsorizari si proiecte speciale care aduc mai multa creativitate si solutii multi-media pentru clienti”

Fox Kids s-a lansat in Romania pe data de 1 aprilie 1999, iar de la 1 ianuarie 2005 Fox Kids a devenit Jetix! Potrivit reprezentantilor postului, Jetix Romania este un canal de televiziune tradus integral si distribuit prin majoritatea retelor de cablu, in peste 2 milioane de case, fiind transmis 15 ore pe zi, de la ora 7:00 la 22.00.

Potrivit acelorasi surse, Jetix detine prima pozitie printre posturile TV de desene animate dedicate copiilor din Romania. Site-ul www.jetix.ro (cunoscut anterior ca  www.foxkids.ro) are in medie peste 6,9 milioane de pagini vizitate pe luna si peste 62,500 de vizitatori unici.

ARBOmedia sarbatoreste 10 ani pe piata romaneasca, ca filiala a celei mai mari agentii de media din Europa, cotata la bursa de la Frankfurt si reprezentata in 7 tari europene: Germania – birourile centrale, Republica Ceha, Polonia, Romania, Slocia, Spania si Turcia.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: