Jacobs de Craciun in Europa de la Scala
Miercuri, 07 Decembrie 2005

Jacobs de Craciun in Europa de la Scala( AdPlayers.ro ) Kraft Jacobs Suchard deruleaza o noua campanie de Craciun  pentru Jacobs. Componenta de outdoor ce se desfasoara de la inceputul lunii decembrie este semnata de Scala JWT. Spotul TV este creat in Germania si se difuzeaza de la mijlocul lui noiembrie.

Cele doua vizualuri din campania de publicitate exterioara au fost create si produse de Scala JWT si pot fi vazute nu numai in Romania, ci si in majoritatea tarilor unde marca Jacobs este comercializata – printre acestea se numara si Germania, Cehia, Polonia.  Unele din aceste tari folosesc si vizualul creat de Scala JWT pentru campania de anul trecut de Craciun din Romania – “Snowdome”.

Jacobs de Craciun in Europa de la Scala

Campania outdoor din Romania are o acoperire nationala si se bazeaza pe conceptul creativ “Puterea Alintaromei”.  Potrivit agentiei de publicitate, vizualurile for fi sprijinite si de alte materiale (calendare, carti postale, etc)

Echipa agentiei Scala JWT care a lucrat pentru campanie este formata din Alexandra Murray – Group Account Director, Mihai Cojocaru – Executive Creative Director, Maria Manoiu – Copywriter. De la Kraft Jacobs Suchard au coordonat campania Volodymyr Semenikhin – Marketing Director si Dana Negoescu – Category Manager.

Jacobs de Craciun in Europa de la Scala

Cele doua vizualuri au fost realizate in colaborare cu Studio Carioca. Scala JWT a fost creata în 1996 si face parte din reteaua JWT, membra a grupului de comunicare WPP.

( Iulian Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: