Grapefruit deschide birou la Bucuresti
Joi, 16 Martie 2006

( AdPlayers.ro ) Grapefruit, una dintre cele mai importante agentii de consultanta pentru branding si design interactiv, a deschis un birou in Bucuresti, condus de Stefan Liute, Strategy Director si co-fondator Grapefruit.

Infiintata in 1999 la Iasi, Grapefruit (www.grapefruit.ro) este acum o agentie romaneasca de consultanta pentru branding si design interactiv, cu birouri in Iasi si Bucuresti, avand o echipa de 17 persoane, ne informeaza reprezentantii sai. Potrivit oficialilor Grapefruit, cifra de afaceri a companiei a depasit 300.000 EUR in 2005.

Dupa cum precizeaza reprezentantii sai, Grapefruit are nu doar o piata nationala, ci si una internationala, ai carei clienti sunt raspanditi pe patru continente. Deschiderea unui birou in Bucuresti face parte din planul de dezvoltare strategica al companiei, Grapefruit adoptand o noua abordare a pietei nationale, din perspectiva cererii tot mai ridicate venite din partea clientilor locali.

“Cresterea numarului clientilor din Bucuresti si a complexitatii proiectelor pe care le desfasuram impreuna cu ei a impus prezenta noastra permanenta aici”,  Stefan Liute, Strategy Director Grapefruit.

 “Biroul din capitala usureaza de asemenea derularea contractelor pe care le avem incheiate cu clientii din strainate”, subliniaza  Stefan Liute.

„Credem in specializare si brandingul este specializarea noastra” a declarat Marius Ursache, Chief Creativ Officer Grapefruit. “ Piata este in continua dezvoltare si avem multi clienti care ne-au cerut prezenta in Bucuresti si care apreciaza experienta si valoare muncii noastre”. Executivul agentiei este de parere ca “Biroul din Bucuresti va raspunde eficient acestei cereri dar va contribui cu siguranta si la dezvoltarea pietei serviciilor de branding din Romania”.

Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienti din 13 tari, pe 4 continente. Printre acestia se numara Abbott Laboratories, Antibiotice, Dacia, Connex-Vodafone, HP Romania, Gandul, Eli Lilly, OTP Bank, British Council, International Corporate and Brand Identity Centre (Marea Britanie) si DDB San Francisco (SUA).

Datele de contact ale noului birou Grapefruit din Bucuresti sunt: str. Av. Th. Iliescu nr. 48, Ap. 1. tel/fax: (031) 405.2000 si 405.2400, e-mail: office@grapefruit.ro

(Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: