GMP are 3 oameni noi de PR
Sambata, 25 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Departamentului de PR GMP condus de Ioana Manoiu are, de curând, trei oameni noi de PR în echipa.  Veronica Harth - Senior PR Executive, Denisa Rafila - PR Executive, Irina Alexandru – PR Executive se alatura departamentului de relatii publice al agentiei.

GMP are 3 oameni noi de PR

Veronica Harth (foto), 25 de ani, este noul Senior PR Executive al GMP. Potrivit agentiei, Harth a terminat Facultatea de Jurnalism si a lucrat trei ani în presa, iar ultimii 2 ani i-a petrecut în departamentul de PR al agentiei Graffiti BBDO. 

Veronica Harth a fost implicata, adauga reprezentantii GMP, în implementarea strategiilor de comunicare corporate pentru companii multinationale precum  Ericsson Telecommunication Romania, dar si pentru Clubul Roman de Presa.

GMP are 3 oameni noi de PR

Denisa Rafila (foto), 31 de ani, s-a alaturat echipei de PR GMP pe pozitia de PR Executive. Ea a venit de la Tempo Advertising, unde reprezentantii agentiei GMP spun ca s-a ocupat de conturi precum Roche Romania, Agricola Bacau, Interamerican si Orangina.

Rafila a terminat Facultatea de litere, sectia engleza-spaniola si urmeaza cursurile unui master de Comunicare si Relatie cu Presa în cadrul Universitatii Spiru Haret.

GMP are 3 oameni noi de PR

Irina Alexandru (foto), 24 de ani, completeaza echipa de PR GMP, din pozitia de PR Executive, anunta oficialii companiei.  Absolventa de ASE, Facultatea de comert, potrivit GMP, Irina Alexandru are peste 2 ani experienta în marketing si PR, preponderent pe campanii sociale.

În prezent, spune ea, urmeaza un master în comunicare si relatii publice la Universitatea “David Ogilvy” si ca vorbeste fluent italiana, spaniola si engleza.


PUBLICITATE: