GAV | Scholz & Friends întareste managementul
Luni, 12 Decembrie 2005

GAV | Scholz  & Friends întareste managementul( AdPlayers.ro ) Biroul de la Bucuresti al retelei europene Scholz & Friends are un nou Managing Partner. Potrivit agentiei, Dan Micu (foto) va conduce departamentul de relatii cu clientii, zona strategica si procesul de  new business al GAV | Scolz & Friends.

“Sunt fericit sa împart managementul cu o personalitate si un profesionist experimentat, un vechi coleg si prieten, în acelasi timp” Lucian Georgescu, fondator si Managing Partner al GAV | Scholz & Friends Bucuresti. “Dan va aduce echipei echilibru si gandire stategica, precum si clarviziune si întelegerea profunda a schimbarilor din  industrie si societate”, a mai adaugat Georgescu.

Dan Micu este professor of marketing al Scolii de Studii Postuniversitare de Management – programul MBA Româno-Canadian. Licentiat în marketing (SNSPA, 1996, Cambridge Marketing College & The Chartered Institute of Marketing, 2002), Dan Micu (36) este un vechi profesionist al industriei de comunicare, activ de un deceniu  în agentii multinationale sau în marketingul si managementul media (ex-publisher al Playboy si Madame Figaro).

“ Am lucrat pe vremuri ani buni împreuna si am fost un tandem de succes” spune Dan Micu vorbind despre echipa pe care o face cu Lucian Georgescu. “Succes sunt convins ca vom avea si în noua formula, acum cînd avem un nou challenge: acela de a da viata unei noi agentii: puternica, moderna, diferita, o adevarata “orchestra a ideilor”.

Noul birou de la Bucuresti al GAV | Scolz & Friends numara printre clientii sai  Autorom - Daimler Chrysler, Unilever, Raiffeisen Bank,  Lindab, Raiffeisen Leasing si grupul AB Plus. Scholz&Friends este singura retea owner-managed din Europa, avându-si originile în Germania si cartierul general  la Berlin si Hamburg.

( Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: