Festivalului International Tuborg trimite 42.000 de lei noi (dar grei) in Banat
Marti, 07 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) Festivalul International Tuborg va trimite sinistratilor din Banat 420 de milioane lei, sau 42.000 de lei noi dupa noul „rebranding” al monedei nationale, incepand cu 1 iulie.

Editia din acest an a festivalului a oferit vizitatorilor sansa de a contribui la refacerea zonei din vestul tarii afectate de inundatii. Din costul fiecarui pahar de bere vandut pe durata editiei de la Bucuresti a festivalului, o mie de lei a fost donata sinistratilor din Banat. Pe durata editiei din acest an a festivalului s-au consumat 420 000 de pahare de bere, familiile din Banat afectate de inundatii beneficiind de o donatie de 420 milioane lei din partea companiei Tuborg Romania, bani virati in contul deschis de Guvern.

Festivalului International Tuborg trimite 42.000 de lei noi (dar grei) in Banat

Timp de zece zile, potrivit Tuborg Romania, peste 350 000 de vizitatori au trecut pragul Festivalului International Tuborg care si-a inchis duminica portile. In perioada 27 mai –  5 iunie, bucurestenii au „trait din plin” degustand din sortimentele de bere internationale prezente la cea de-a patra editie a festivalului si au asistat la concertele live ale unor renumiti interpreti din Romania. In ultima seara, organizatorii Festivalului International Tuborg l-au avut ca oaspete de seama inclusiv pe Presedintele Romaniei, Traian Basescu, venit „sa traiasca bine” alaturi de bucuresteni.

 „Speram ca sprijinul oferit de noi sa aduca o raza de speranta familiilor din Banat si solidaritatea aratata de locuitorii capitalei sa-i ajute sa depaseasca cu bine aceasta etapa nedorita din viata lor.” Shachar Shaine, Presedintele companiei Tuborg Romania.

Pe langa marcile aflate in portofoliul companiei Tuborg Romania: Tuborg Gold, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny romanii au putut „degusta” si marcile din afara granitelor tarii cum sunt  Tuborg Classic, Tuborg Pilsener, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Elephant, Carlsberg Special, Carlsberg Stout Porter, Carlsberg Paske, Weinhestephane.

Festivalul Tuborg a fost dezvoltat mai intai in Danemarca de Carlsberg Breweries A/S - detinatoarea la nivel mondial a marcii Tuborg si s-a  extins apoi in Germania, Italia, Suedia si celelalte tari unde se fabrica berea Tuborg.


PUBLICITATE: