Elite Collection „pune pe ceasca” prima editie a Artei Cafelei
Vineri, 22 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Elite Romania a lansat prima editie a concursului “Elite Collection”, adresat studentilor din facultatile de arta si arhitectura din Romania. Sub sloganul “Clipe de colectie. Clipe Selected”, compania  organizeaza in perioada 18 aprilie – 17 mai 2005 prima editie a concursului de pictura si grafica. Studentii participanti la competitie trebuie sa inscrie in concurs o lucrare de grafica pe tema “Arta cafelei”.

Lucrarile castigatoare vor fi folosite pentru inscriptionarea cestilor Selected - Elite Collection, apreciate deja de iubitorii de cafea care in ultimii doi ani s-au bucurat de acestea in pragul sarbatorilor. Marele premiu “Elite Collection” se inscrie in acelasi spirit artistic: un seminar de arta in Franta, pe Valea Loarei, in perioada 8-14 august 2005, condus de pictorita de origine romana Antoanela Alupi.

In prima etapa vor avea loc concursuri la nivel local, in fiecare din cele cinci orase participante, urmate de marea finala a concursului ce se va desfasura in Bucuresti. Primul oras in care va fi anuntat concursul Elite Collection este Timisoara, in data de 18 aprilie, urmat de Cluj – 19 aprilie, Bucuresti – 20-21 aprilie, Constanta – 25 aprilie si Iasi – 27 aprilie.

Jurizarea competitiei va avea loc in perioada 19-20 mai 2005. Din juriul concursului fac parte reprezentanti ai companiilor Elite si Saatchi & Saatchi, presedintele juriului fiind desemnat Cezar Suteu, profesor universitar in cadrul Universitatii de Arta din Bucuresti.


PUBLICITATE: