"De la egal la egal" in 35 sucursale Romexterra Bank
PR
Miercuri, 17 August 2005

( AdPlayers.ro ) Romexterra Bank a inaugurat ieri in Targoviste unitatea cu numarul 35 din reteaua bancii. Noua sucursala este in prezent operationala si are in dotare un POS si un ATM. Pana la sfarsitul acestui an, Romexterra Bank vrea sa deschida inca 5 sucursale si sa ajunga astfel la un numar de 40 de unitati operationale pe tot teritoriul tarii se arata intr-un comunicat semnat de sefa compartimentului de PR si comunicare Mirela Negrutzi.

Potrivit aceleiasi surse, Romexterra a inregistrat un profit brut pe primul semestru al anului in crestere cu 114% fata de aceeasi perioada a anului, activele bancii ajungand la 196.719.440 Euro, in crestere cu 59,20% fata de aceeasi perioada de referinta.

Romexterra Bank este membra VISA si MasterCard si ocupa locul 7 in topul bancilor in ceea ce priveste numarul de carduri emise pana in prezent. De curand, Romexterra Bank a lansat un nou credit de vacanta acordat in lei, cu un volum maxim de 2.500 Euro (echivalent lei).  Adresat persoanelor fizice care doresc sa calatoreasca in tara sau in strainatate noul produs al bancii acorda finantari cu dobanda variabila pe o perioada maxima de 24 luni. ( Irina Toma )


PUBLICITATE: