David Beckham exclusiv cu Motorola
Duminca, 02 Iulie 2006

David Beckham exclusiv cu Motorola

( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Motorola a anuntat incheierea contractului cu unul din cei mai in voga fotbalisti, in urma actiunii David Beckham devenind astfel ambasadorul marcii. Potrivit companiei, colaborarea este semnata pe o perioada de trei ani si debuteaza prin numeroase activitati de promovare in Asia, inclusiv aparitii in presa si romotii derulate in toate retelele Motorola de comercializare si de distributie din zona.

"Suntem nerabdatori sa lucram cu el"

“Suntem foarte entuziasmati de beneficiile pe care aceasta colaborare le va aduce atat companiei noastre, dar si clientilor si consumatorilor fideli”, a declarat Jeremy Dale, VP Retail Marketing Motorola Mobile Devices. „David Beckham reprezinta o imagine reprezentativa pe plan mondial si suntem nerabdatori sa lucram cu el in numeroase proiecte. Si mai ales suntem incantati ca isi va folosi uriasa popularitate pentru a promova produsele care fac parte din portofoliul (MOTO)RED."

Intermediat de Simon Fuller’s 19 Entertainment, contractul presupune si introducerea cu exclusivitate in terminalele mobile Motorola a unui continut dedicat vedetei – precum screensavere si videoclipuri care il arata pe fotbalistul englez in actiune.

Ambasadorul marcii la Cupa Mondiala 2006

In calitate de ambasador al marcii Motorola, Beckham afiseaza exclusiv produse Motorola, incepand cu campania de promovare a Cupei Mondiale. Pe langa aceasta, fotbalistul sustine si alte initiative relevante ale companiei Motorola, inclusiv lansarea noului terminal mobil (MOTO)RED care contribuie la lupta anti-SIDA din Africa. Beckham va semnala public sprijinul pe care il acorda acestei campanii, alaturi de sprijinul acordat fundatiei UNICEF, pentru a incuraja numerosii sai fani sa isi puna umarul la combaterea maladiei.

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este o companie americana, lider mondial in comunicatii wireless si comunicatii in banda larga, potrivit reprezentantilor sai. Motorola ( www.motorola.com ) asigura mobilitate fara limite in comunicare prin crearea unor produse esentiale pentru consumator si a unor experiente de mobilitate fara precedent. Una dintre cele 100 de companii incluse in celebrul top Fortune 100, avand o traditie indelungata si o prezenta puternica pe piata mondiala, Motorola a inregistrat in anul 2005 vanzari in valoare de 36,8 miliarde de dolari.


PUBLICITATE: