Coca-Cola SoundWave a batut toate promotiile prin SMS
Marti, 04 Octombrie 2005

Coca-Cola SoundWave a batut toate promotiile prin SMS( AdPlayers.ro ) „Desi promotia a luat sfarsit, programul Coca-Cola Soundwave va  continua cu noi evenimente, dedicate tinerilor, prin care acestia se vor putea identifica, tot mai mult, cu adevarata experienta Soundwave” a afirmat Natalia Predut, Coca-Cola Romania Activation Manager la incheierea promotiei "Traieste vara in alt ritm” . „Mai mult, putem sa spunem ca promotia „Traieste vara in alt ritm” a fost cea mai mare din Romania pana in acest moment, ca participare pe SMS. ” mai afirma oficialul Coca-Cola.

„Prin miscarea Coca-Cola Soundwave, prin tot ceea ce a insemnat ea aceasta vara: evenimente speciale, concerte si prin promotia „Traieste vara in alt ritm” am incercat sa ne apropiem de consumatorii nostri.” explica  Predut.

Coca-Cola SoundWave a batut toate promotiile prin SMS

Castigatorii romani ai promotiei Coca-Cola Soundwave „Traieste vara in alt ritm” la festivalul Rock’n Coke din Istanbul, s-au intors, „dupa o experienta incredibila in care si-au facut noi prieteni, au cunoscut o alta cultura si un nou oras, au ascultat multa muzica live si s-au distrat de minune” susten agentia.  

Dacian Popescu, 28 de ani, Drobeta Turnu Severin este castigator al promotiei Coca-Cola Soundwave „Traieste vara in alt ritm”: „Nu am mai fost la un festival pana acum. Pot spune ca in cele patru zile petrecute la Rock’n Coke am adunat mai multe amintiri decat intr-o vara intreaga! I-am vazut de aproape pe cei de la The Cure, care sunt geniali si au avut o prestatie live pe care am sa mi-o amintesc multa vreme, am ascultat the Skin si mi s-a confirmat ca vocea solistei este intr-adevar uimitoare. Tot live au cantat si cei de la The Offspring, Korn si Apocalyptica. Am calatorit cu trenul Sound Wave, am fost in croaziera pe Bosfor. Ce mai, chiar am trait vara in alt ritm!”

“Rock`n Coke”, cel mai mare festival din Turcia, a incheiat seria experientelor muzicale Coca-Cola Soundwave 2005 la care au participat castigatorii promotiei „Traieste vara in alt ritm”. Festivalul „Rock’n Coke” din Turcia a avut loc pe malurile lacului Buyukcekmece, la 50 de km de Istanbul. 

Startul verii l-a dat festivalul Eurockennes din Franta pe 1 iulie. A urmat Benicassim in Spania (4-8 august) si festivalul "The Beach", pe insula Mykonos din Grecia, in perioada 9-11 august.

Promotorii programului spun ca „prin curentul Coca-Cola Soundwave, tinerii vor avea ocazia de a trai noi experiente, de a-si imparti cu ceilalti pasiunea pentru muzica, de a descoperi impreuna noi forme de manifestare ale optimismului, dinamismului, poftei de viata”

Romania este una din cele 18 tari care a participat la noul curent Coca-Cola. Prin alinierea la Coca-Cola Soundwave, Romania a intrat in comunitatea europeana a tinerilor care iubesc muzica, sustin reprezentantii Coca Cola. .

( Iulian Toma )


PUBLICITATE: