Chainsaw Europe din Bucuresti aduce vedete hollywoodiene
Joi, 29 Septembrie 2005

Chainsaw Europe din Bucuresti aduce vedete hollywoodiene( AdPlayers.ro ) Chainsaw Europe aduce vedete hollywoodiene la Bucuresti. Studiourile care au realizat servicii de post-productie pentru spoturi TV si radio pentru clienti precum Renault, Orange, Flanco, Unilever, P&G, Nestle, Danone, Heineken, Sony, Romexterra, Evenimentul Zilei, Elite il aduce pe Tim Roth in studiourile Chainsaw Europe din Bucuresti pentru a inregistra vocea personajului interpretat de el in noua productie „Decameronu”, ecranizare a operei lui Giovanni Boccaccio.

Filmarile pentru „Decameronul” s-au desfasurat timp de noua saptamani la Roma si in Toscana. Co-productie italiano-britanico-franceza, pelicula este in etapa de post-productie, lansarea urmand sa aiba loc anul viitor.

Actorul britanic Tim Roth se bucura de o reputatie de exceptie la Hollywood. Filmografia sa cuprinde pelicule importante precum Planet of the Apes (2001), regia Tim Burton, Pulp Fiction (1994), regia Quentin Tarantino, Reservoir Dogs (1992), regia Quentin Tarantino, Everyone says I love you (1996), regia Woddy Allen si Rob Roy (1995), regia Michael Caton-Jones. Pentru acesta din urma, Roth a obtinut premiul BAFTA pentru Cel mai Bun Actor in Rol Secundar. Pentru acelasi rol, Tim Roth a obtinut o nominalizare la Oscar si o nominalizare Golden Globe.

Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc, companie de post productie a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Music Awards, Emmy Awards, celebrul show de televiziune “American Idol”, difuzat de reteaua Fox. In Romania, Chainsaw Europe este singura companie specializata ce asigura servicii integrate de post productie, imbinand, potrivit acesteia,  experienta, tehnologia si know how-ul expertilor americani in acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor romani.

Utilizarea celor mai performante sisteme integrate de editare cu technologie AVID, expertiza si profesionalismul editorilor romani, serviciile de duplicare si de stocare a inregistrarilor in conditii de maxima securitate, transmiterea prin Internet in intreaga lume a inregistrarilor de mari dimensiuni stau la baza extinderii la nivel international a serviciilor Chainsaw Europe.

Compania si-a extins expertiza prin oferirea de servicii de productie. Acestea au debutat cu un prim proiect realizat pentru agentia de publicitate Made din Rusia si continua cu un al doilea proiect realiazat in aceasta luna. In acelasi registru se inscrie si colaborarea cu Sony AXN Central Europe. Canalul de televiziune a ales studiourile Chainsaw Europe pentru crearea si realizarea promo-ului de identitate AXN. Promo-ul va fi difuzat in toate tarile din Europa Centrala si de Est, unde AXN este prezent.

Cererea mare a pietii pentru serviciile de post productie oferite de Chainsaw Europe determina o extindere din punct de vedere tehnologic. In acest sens, compania mama - Chainsaw Inc din Statele Unite, se pregateste de noi investitii in studiourile din Bucuresti.

Compania a inclus deja in portofoliul sau clienti de prestigiu din Romania, Statele Unite, Turcia, Ungaria, Italia, Suedia, Rusia si Marea Britanie, oferind expertiza sa industriei de film si publicitate din intreaga lume.

( Irina Toma )


PUBLICITATE: