Carmen Lixandru, Managing Director la Media Direction pleaca din companie
Joi, 23 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Carmen Lixandru, Managing Director la Media Direction pleaca din companie“Evident nu este o decizie pe care am luat-o peste noapte, este un lucru la care ma gândesc de ceva timp si am ajuns la concluzia ca îmi doresc sa fac aceasta schimbare acum”, a declarat Carmen Lixandru (foto) pentru AdPlayers, referindu-se la plecarea ei, la sfârsitul acestei luni, de la sefia companiei Media Direction.

Legat de motivele despartirii Lixandru a evitat sa formuleze un raspuns clar dar a lasat sa se înteleaga ca este vorba de “o nemultumire sau o problema”: „Orice decizie de a pleca dintr-un loc are în spate o nemultmire sau o problema. Dar cred ca în momentul de fata importante sunt proiectele de viitor”, a afirmat ea, pentru AdPlayers.

Carmen Lixandru, paraseste grupul BBDO dupa 11 ani de activitate, din care ultimii 5 a activat din pozitia de Managing Director al Media Direction, agentia de media din grupul prezidat de Dan Moraru. Fosta Carmen Rosca, si-a început cariera în agentia Graffiti BBDO, unde a si condus departamentul de media pâna la înfiintarea agentiei de media Media Direction, în anul 2001.

Contactati telefonic de catre AdPlayers, oficialii de comunicare ai grupului BBDO au refuzat sa comenteze plecarea sefului Media Direction, dar au precizat ca grupul ar urma sa vina în scurt timp cu precizari legate de noua conducere a companiei.

Potrivit unei informari trimise clientilor companiei, atributiile de conducere ale Media Direction vor fi preluate pâna la numirea unui nou Managing Director de catre Dan Moraru - Presedintele Grupului BBDO, care ar urma sa administreze direct business-ul agentiei pe o perioada de maxim 6 luni.

Alaturi de Moraru, Media Direction urmeaza sa fie condusa de o echipa de management formata din Cristian Mucichescu – Director Executiv, Marius Gherghita – Director Financiar si Razvan Varabiescu – Director Buying, ultimul dintre ei urmând sa revina în companie dupa ce îsi anuntase demisia în luna octombrie.

Media Direction este una dintre cele mai puternice companii din piata de media în publicitate, atât în ceea ce priveste volumul de media - compania încheind exercitiul financiar 2005 cu o cifra de afaceri de peste 31 milioane USD cu care, potrivit unei declaratii mai vechi ale oficialilor Media Direction, agentia se situa pe primul loc în topul companiilor de media, cât si din punct de vedere al clientilor din portofoliu.

Carmen Lixandru a refuzat sa faca orice comentariu legat de planurile de viitor. Fostii colaboratori au primit însa o adresa de e-mail la care Lixandru ar putea fi gasita carmen_lixandru@yahoo.com .


PUBLICITATE: