Adrian Botan, în juriul Golden Hammer
Miercuri, 16 August 2006
Adrian Botan, în juriul Golden Hammer

( AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Adrian Botan, în juriul Golden HammerPe lânga anuntata prezenta în juriul festivalului de la Golden Drum din toamna, Adrian Botan (foto), Creative Director, McCann Erickson, Europa Centrala si de Est va face parte si din juriul festivalului Golden Hammer 2006.

Cea de-a saptea editie a festivalului de publicitate a Marii Baltice va avea loc între 21 si 22 septembrie la“Baltic Beach Hotel” din Letonia, anunta pentru AdPlayers oficialii competitiei. Înscrierile sunt deschise inclusiv online de la începutul lunii iulie si se vor încheia la sfârsitul acestei luni, pe 31 august.

Potrivit aceleeasi surse, Golden Hammer (www.hammer.lv ) va atrage printre cei mai buni oameni de media si publicitate din întreaga Europa, care vor lua parte sau îsi vor împartasi lucrarile cu care vor intra în festival. Acestea vor concura în cadrul a 9 categorii si vor fi judecate de un juriu de cretie si de media international, care va acorda pentru fiecare categorie Grand Prix, Golden Hammer si Silver Hammer – premiile festivalului de publicitate.

Adrian Botan va fi prezent si ca invitat în cadrul seminariilor Golden Hammer. Directorul de creatie McCann va mai fi prezent deasemenea în Creative Day-ul festivalului de publicitate, ziua dedicata creativitatii în publicitate.

Anul trecut, la Golden Hammer au participat cu lucrari publicitari din 12 tari. Pe lânga România pe lista festivalului s-au numarat lucrari de publicitate din Belorusia, Cehia, Estonia, Rusia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Ukraina, Ungaria si Suedia. Cu 152 de puncte la editia de anul trecut si la o diferenta de 102 puncte în fata urmatoarei clasate, McCann Erickson România a fost agentia anului la Golden Hammer 2005.

PUBLICITATE: