400.000 - 500.000 EUR pe an, in piata marketingului online cu permisiune
Marti, 20 Iunie 2006

400.000 - 500.000 EUR pe an, in piata marketingului online cu permisiune

( AdPlayers.ro Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Piata marketingului online cu permisiune se ridica la aproximativ 400.000 - 500.000 EUR pe an, a declarat pentru AdPlayers, Orlando Nicoara (foto)- General Manager, netBridge, cea mai mare companie din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online.

Printr-un parteneriat semnat alaturi de compania specializata in email marketing si solutii de loializare White Image, netBridge - principalul furnizor de servicii online din Romania, va analiza si imbunatati politica de comunicare prin email a celor mai importante servicii online autohtone,.

NetBridge: peste 1 milion de mail-uri pe saptamana

Potrivit lui Nicoara, netBridge administreaza saptamanal peste 1 milion de mailuri. Serviciile de consultanta oferite de White Image vizeaza analiza si imbunatatirea comunicarii prin email cu utilizatorii serviciilor netBridge si au ca prim pas realizarea unui audit complet al acestor procese la nivelul tuturor serviciilor oferite.

Directorul general netBridge sustine ca „nici un alt furnizor de solutii de email marketing cu exceptia White Image nu a putut demonstra ca are know-how-ul necesar sa administreze volumul de emailuri administrat de netBridge”. „Experienta White Image de administrare a unor newslettere complexe catre baze de date mari si tehnologia customizabila au reprezentat atuul care i-a recomandat pentru a porni aceasta colaborare” , a adaugat Orlando Nicoara.

Auditul White Image va analiza mijloacele de interactiune intre utilizatorii serviciile netBridge si newsletterele creat de netBridge pentru acestea, precum si sistemele folosite pentru gestiunea acestor newslettere, inclusiv reputatia in ceea ce priveste trimiterea de emailuri si indicatorii de livrare a newsletterului in Inbox.

400.000 - 500.000 EUR pe an, in piata marketingului online cu permisiuneAndrei Georgescu (foto) – Managing Director White Image Loyalty Solutions spune ca „Oferirea de consultanta unei companii de talia netBridge reprezinta o recunoastere a eforturilor White Image de a promova cele noi tehnologii in email marketing si crearea unuia dintre cele mai performante sisteme de email marketing intelligence si relationship management”.

White Image in „Email Service Provider Coalition”

White Image a fost fondata la inceputul anului 2003 si este in prezent, potrivit oficialilor ei, singura companie romaneasca implicata in comunitatea internationala „Email Service Provider Coalition” si partener al Habeas Inc – Email Trust Authority. Compania lucreaza pentru marci din domenii cum sunt retail, tehnologie, servicii financiare, consultanta, publishing, auto, training.

Sistemul de audit al companiei vizeaza monitorizarea reputatiei (a reclamatiilor de spam primite) pentru fiecare domeniu de web in parte, a practicilor folosite, a modului in care un newsletter este perceput de filtrele anti-spam, a modului in care acesta este livrat si cum este livrat (se poate evidentia locul unde un newsletter a fost plasat: Inbox / Bulk / nu a fost livrat de loc) si timpul de livrare (sunt cazuri in care datorita reputatiei unui expeditor un email poate fi livrat si dupa 5-6 zile).

Din portofoliul de clienti White Image fac parte Mitsubishi, Bancpost, World Trade Center, Codecs, Lindab, Valrom, Altex, Skoda, Seat, ZIARUL FINANCIAR, Business Magazin, BRM, Ensight .

NetBridge - cea mai mare agentie de publicitate pe internet

netBridge este, potrivit companiei, principalul furnizor de servicii online profesioniste din Romania. Peste 1 milion de utilizatori de internet folosesc direct serviciile netBridge in fiecare saptamana. In 2005, netBridge s-a extins si in plan international, prin lansarea in mai multe tari a serviciului de monitorizare a audientei si analiza web dezvoltat timp de 5 ani in Romania.

Din portofoliul NetBridge, fac parte Boom.ro, cea mai mare agentie de publicitate pe internet din Romania, serviciul trafic.ro cel mai important sistem de monitorizare a internetului din Romania, www.OKazii.ro, cel mai complex site de licitatii online, www.aman2.ro (singurul site premium de dating din Romania), www.hr-romania.ro (recrutare online pentru pozitii top si middle management), www.myjob.ro (recrutare online pentru pozitii "entry-level") www.gazduire.ro (hosting profesional) si www.weblog.ro , singurul site de jurnale personale online din Romania.


PUBLICITATE: