Catavencu vrea de la Internet 150.000 vizitatori si audienta publicatiei tiparite
Marti, 03 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

De miercuri, 4 iulie, grupul Realitatea Catavencu lanseaza www.catavencu.ro – noul site al Academiei Catavencu - si www.ecatavencu.ro – versiunea complet digitalizata a “saptamanalului de moravuri grele”

Editia digitala, o luna, gratuit

“O sa avem o perioada de accesare gratuita („trial”), in functie de traficul de pe site aceasta urmand sa fie cel putin o luna, perioada in care practic revista Academia Catavencu urmeaza sa se poata citi gratuit”, a declarat pentru AdPlayers.ro,  Roxana Bodea, Brand Manager la Catavencu despre ecatavencu.ro, editia digitala a saptamanalului.

Cu aceasta miscare, Academia Catavencu va aduce si audienta publicatiei tiparite din editia digitala a ziarului. Disponibila in varianta digitala si numita “epaper” de catre editori, aceasta din urma trimite cititorilor si varianta tiparita fizic.

„Pe viitor cei care se aboneaza la varianta online „epaper” a ziarului vor primi automat si gratuit publicatia tiparita fizic”, a mai spus responsabilul de marketing. Oferta este disponibila pentru cititorii de teritoriul Romaniei, cititorii din strainatate urmand sa aiba ca optiune varianta de a ceda dreptul unei alte adrese de pe teriotriul romanesc sau vor plati diferenta pentru trasportul publicatiei in strainatate.

Catavencu.ro vrea 150.000 de vizitatori

De la batranul www.catavencu.ro, editorii se asteapta la mult mai mullt pentru ca acesta va fi cu acces gratuit si mai ale va interactiona cu cititorii. “Ne asteptam la aproximativ 150.000 de vizitatori pe luna”, a declarat responsabilul de marketing. “Este site-ul Academiei Catavencu unde ne asteptam sa interactionam cu cititorii”. 

Catavencu.ro promite continut nou in fiecare zi si faptul ca userii de net pot comenta stirile zilei impreuna cu redactorii Academiei Catavencu, contribuind cu propriile materiale la continutul site-ului. Tot aici, spun editorii, se vor putea gasi si blogurile personale ale redactorilor de la Catavencu.

Prima editie digitala completa

Academicienii spun ca www.ecatavencu.ro aduce publicului prima editie digitala completa a unui saptamanal din Romania. eCatavencu permite cititorilor sa rasfoiasca publicatia online si offline, intr-un format similar edititei tiparite, dar care beneficiaza si de toate avantajele oferite de online. eCatavencu va stoca automat editiile intr-o arhiva in care se poate efectua o cautare dupa cuvinte cheie, sau detalii in pagina (zoom) de pana la 400%.

Cititorii vor putea sa se aboneze la editia digitala si online sau prin SMS, la oricare din abonamentele de 1 luna (20 RON), 3 luni (30 RON), 6 luni (45 RON) sau 12 luni (75 RON). In perioada promotionala, accesul la toate sectiunile siteului va fi gratuit.

Potrivit editorului, prin aceasta lansare, Realitatea-Catavencu devine primul editor roman care implementeaza o editie digitala completa. Solutia tehnica e-Catavencu a fost dezvoltata de grupul Realitatea-Catavencu in parteneriat cu Arxia Group, care mai semneaza si alte editii digitale din grup.

Reprezentantii grupului spun ca, alaturi de Academia Catavencu, si alte titluri din portofoliul Realitatea-Catavencu vor beneficia, in perioada urmatoare, de editii digitale. Cotidianul Business Standard (e-standard.ro) si editia de weekend a ziarului Cotidianul (e-cotidianul.ro) au lansat deja, cate o editie digitala beta (de test).


PUBLICITATE: