Licitatia Continental Hotels a tras la Advertigo
Marti, 26 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

“Avem in plan investitii de 130 de milioane de euro” spune Michele Meoni, Directorul Operational al Continental Hotels, referindu-se la investitiile lantului hotelier.

“Aceste actiuni trebuie sprijinite de o campanie de publicitate bine structurata si organizata, care sa poata comunica abilitatile noastre si calitatea servciilor. Advertigo a oferit o astfel de idee, de aceea am ales sa lucram cu ei”, motiveaza directorul de operatiuni al lantului hotelier alegerea agentiei de publicitate.

“Proiectul Continental, castigat in urma unui pitch, a reprezentat pentru echipa Advertigo un proiect ambitios, tratat cu un mix ingenios intre originalitate si implicare, fiind o oportunitate de a aborda deosebit domeniul hotelier”, a spus Davide Strinna, Executive Director Advertigo. „Totodata, castigarea acestei campanii si faurirea ei au confirmat inca o data potentialul nostru si faptul ca suntem intr-un proces de crestere pe care il dorim cat mai vizibil”.

Noua campanie de imagine pentru lantul hotelier Continental Hotels este construita sub sloganul “Special services by special people”. Potrivit reprezentantilor sai, agentia de publicitate Advertigo a ales un mod creativ si proaspat de popularizare a brandului Continental. Campania de imagine integrata se deruleaza la nivel national.

Conceptul creativ, spun autorii, a pornit de la premisa ca doar calitatea poate genera calitate deci, in consecinta, doar personalitatile speciale pot crea servicii deosebite si momente memorabile, astfel, intregul concept evidentiaza factorul uman ca nucleu al serviciilor remarcabile.

AdPlayersFile Advertigo

Advertigo este o companie de publicitate independenta, cu servicii complete, infiintata in 1998, ce realizeaza actiuni de promovare atat above the line cat si bellow the line.

Potrivit companiei, agentia de publicitate dezvolta strategii de comunicare pentru clienti si branduri printre care se numara: Orkla Foods ( Tomi si Ardealul ), Coca Cola HBC, Interbrands, Rehau si Johnson & Johnson.

AdFile

Advertiser Continental Hotels

Michele Meoni - Company Director of Operations,

Diana Sirghi - Public Relations & Events Coordinator si

Roxana Paun - Marketing Coordinator.

Agentie Advertigo

Davide Strinna-Executive Director,

Ana Ionita-Account Manager,

Catalina Giurea - art director si

Anca Ghinea - copywriter.


PUBLICITATE: